Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mordercze Słuchawki :O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haj Hi helloł zjomy ;x pewnego razu tak od chuja słuchawki mi oszalały - jak? proste system niby pokazuje że wszystko słychać ale w przeglądarce winampie itp muzyki nie słychać w ustawniach wszystko jest git słuchawki włączone sterwoniki zainstalowane - wkońcu wcześniej by nie działały ?;x w czym może być problem i jak moge pokonać te mordercze słuchawki by móc znowu słuchać muzyki?;D

Opublikowano

Dokładnie, u mnie na słuchawkach był przełącznik między słuchawkami/mikrofonem/ i oba na raz dopiero jak kolega powiedział mi ocb to mogłem spokojnie używać ;d

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Prawy klik na głośnik w trayu, wszystkie suwaki do góry, odznacz wyciszenia.

w tym samym oknie, Opcje - Właściwości.

Odtwarzanie - zaznaczone powinieneś mieć - Regulacja glosnosci, Wave, Syntezator 3W, Odtwarzacz CD, Wejscie liniowe

teraz panel sterowania - Dźwięk i ustawienia audio

Zakładka głośność

Głośność urządzenia - suwak na max w prawą stronę

odznacz wyciszenie jezeli ejst zaznaczone.

Ustawienia glosnikow - sila glosu glosnikow - 2 suwaki na MAX W PRAWĄ.

teraz w Zaawansowane - Zakladka Wydajnosc - 2 suwaki w prawa strone na maksymalna odleglosc i klik OK.

no i co najwazniejsze, sprawdz czy dobrze podlaczone, nie wyciszone, nie sciszone i czy nie masz naderwanego kabla :)

Opublikowano

skoro "w kompie" wszystko dziala, to wina sluchawek, najprawdopodobniej kabel, na drugim miejscu spalone glosniczki \ ewentualnie potencjometr na kablu.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Kilka razy @up .

Po co nowy komputer cię mama nie kocha . Trzeba zmienić miejsce zamieszkania , bo nowy komp nic nie da . Jak słuchawki są przeklęte skąd wiesz że dom też ? A jak go zaatakuje jakiś Pedobear lub szef wszystkich widelców ? tu nie ma co się śmiać ja tak miałem . Ledwo z życiem uszedłem

Opublikowano

Kilka razy @up .

Po co nowy komputer cię mama nie kocha . Trzeba zmienić miejsce zamieszkania , bo nowy komp nic nie da . Jak słuchawki są przeklęte skąd wiesz że dom też ? A jak go zaatakuje jakiś Pedobear lub szef wszystkich widelców ? tu nie ma co się śmiać ja tak miałem . Ledwo z życiem uszedłem

Kolejny co chciał żeby wyszedł śmieszny post, no, ale niestety.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png