Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Biały Lew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem ponieważ wgrałem białego lwa jako osobnego wierzchowca wszystko jest all dobrze wgrane sprawdzałem chyba z 100 razy a dalej go nie widze w grze :( Wie ktoś co może być nie tak ?

Opublikowano

Skopiowałem folder zwykłego lwa i podmieniłem tylko plik .dds z białym lwem i nie działa w npclist.txt też dobrze dodane na 100% a TAB więc nie wiem o co biega.

Opublikowano

No to źle zrobiłeś... Nie można tak zrobić że kopiujesz folder, bo model ma przypisaną ścieżkę do tekstury.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

a model jak zmienisz to sie zjebie bedzie sie wyginal i nie tylko -.- nie bedzie dzialac dobrze textura itd.

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

norbox

No chyba że ma takiego zajebistego importera z całym Bipedem etc... Teksture sam musiałby nałożyć

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Ale ja chce do swojego clienta... Chce to zrobić sam a nie ciskać na Gotowcach... . Bo gotowce są dla dzieci które nie umią czegoś zrobić sami a ja ucze się na błędach ;)

Opublikowano

@Ref

Pozamieniałem ścieżki w .msa i msm i siedze na zwykłym lwie nagle a wcześniej na niczym nie siedziałem... Nie mam już pomysłów

Opublikowano

@pemo444

Ten sposób CI nie zadziała , zaufaj ! Jeśli jesteś inteligentny to wymyślisz coś , mówie Ci. Ale na pewno nie zrobisz tego w ten sposób. Model TAK CZY SIAK odczytuje teksture z folderu lion ... No chyba że ... :))

Opublikowano

WoJjTeK ja w edycji clienta siedze jakiś czas więcj jestem jeszcze troche zielony i myśle i myśle nad tym i nie moge nic wymyśleć ;D. I chyba wiem o co ci chodzi :P Ale zobaczymy czy mi się uda :P

@Edit

Jednak nie wiem xD

• 1 miesiąc temu...