Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Postać Pod Moje Oczekiwania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!Otóż mam mały problem!Gdy zrobię jakąś postać to wbije nią 30 lvl i juz mi się nudzi.Da się coś z tym zrobić?Może wasze odpowiedzi mi pomogą.Szukam postaci,które będzie uniwersalna,ale bardziej zależy mi na expie.Mam WP,ale często chcą PvP o spota i z reguły zawsze przegrywam.Najlepiej też,zeby ta postać niszczyła metiny.Od razu mówię,że woj nie wchodzi w grę,bo ma za drogie ku.

Opublikowano

Tak, też mi się czasem nudzi ale nie zawsze. Spróbuj zagrać Ninją Daggerem naprawdę fajnie się gra, jeśli chcesz możesz też spróbować Buffem ale wtedy sam nie expisz tylko latasz za kolesiami i im buffa dajesz w zamian za exp. Tylko to moge ci zaproponować.

Opublikowano

Sura BM ...

Z tego co napisałęś żadna z postaci w Metinie nie jest taka , która poradziłaby sobie wyśmienicie i z metkami, pvp , tanie ku , i nie była by monotonna ; ]

Opublikowano

Sura BM ...

Z tego co napisałęś żadna z postaci w Metinie nie jest taka , która poradziłaby sobie wyśmienicie i z metkami, pvp , tanie ku , i nie była by monotonna ; ]

Wiadomo,że nie ma takiej,ale najbardziej liczą się tanie ku,metki i exp [dla mnie]

Chyba wybiore szamana,ale,który z nich bedzie lepszy do metkow i expa?Healer czy Smok?I jaki build bedzie dobry pod moje potrzeby

Opublikowano

Hmm .... do expa Ninja Archer wymiata Lurasz a w pvp jesteś zabijaka ze względu na to że nikt ABSu nie robi na to ;p

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

Proponuje sure bm (dobry w pvp , taki sobie w expie , tanie ku ) lub ninje archera (jest to postac trudna do poprowadzenia wiec sie nie znudzi tak szybko ^^ dobry w pvp exp raczej na poli , tanie ku )

88980808639483698438.png

Opublikowano

zostań przy wp narazie dedasz na pvp albo spokojnie ze wzrostem lvl wiecej udzi kładziesz na 75lvl to juz na lajcie kazde solo o spota wygrasz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

zostań przy wp narazie dedasz na pvp albo spokojnie ze wzrostem lvl wiecej udzi kładziesz na 75lvl to juz na lajcie kazde solo o spota wygrasz

zgadzam się ,ale możesz też wziąć sure BM ,lub ninje daggera ,bo archer nie rozwali metinów.Chyba ,że z poli ale wtedy było by drogo.

Opublikowano

@UP metin z poli ? To nie w chodzi w rachubę.. Zdecydowanie zostań przy WP, lub zagraj healerem ( sam expi, nie trzeba nikomu buffac, dobry na metki [ zwiekszenie ataku ], tanie KU i ogólnie na 55 masz już 1 skil G bo KU 5k nawet nie. To tyle z mojej strony ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ninja dagger

+ Dobry w PVP po wbiciu 2x M

+ Dobry w Expie 25 +

+ Dobry na bossy

+ Fajnie się zarabia

+ Można zrobić samemu DT z buffem :P

Same + ;) Ninja Dagger jest naprawdę dobra

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Sury WP się trzymaj.

naprawdę KoX potem jest ;]

A lepiej zostawić FMS-a +9 sr 38% czy sprzedać i kupić słabszego i eq jakieś?

Jeśli zostawić,bo wiem,że później się taki przyda to bonować czy nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...