Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 Juz Niedługo

Mounthis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Userzy Mpc Forum !! Jestem na Tym forum nowym użytkownikiem, i postanowilem troche pobawic sie z Tym easy metin zeby Wam pomóc.

A Więc moje postępy z em2 :

1.Zdekoplikowałem pliki em2

2.Udałi mi sie ununąc czas (free time ciągle)

3.Mozemy Zrobic konto akywacyjne (problem w tym ze nie wyskakuje nic dalej jak wcisimy potwierdzenie konta)

3.Wszystko jest git. poza jedną rzeczą... jaką ??

Mianowicie prosze Was o podanie lnazwy pliku który jest odpowiedzialny za nasicnięcie "Buttonu" Start, bo problem polega w Tym ze gdy naciskam to dupa nie włacza sie.

Wiem tylko ze ta linijka za to odpowiada na 100%

var remain_available_client_number = MultiLauncher.maxClientNumber - External.GetStartedGamesCount();
       $("remain_available_client_number").innerHTML = infoStrs.launcher.clients_number_description.replace(
           "%number",
           remain_available_client_number.toString().bold().big()

A Wiec piszcie co wiecie na ten temat !!

Tutaj macie SS o co mniej wiecej chodzi.. (nowy ss, nowy wynik pracy)

beztytuuqkj.th.png

constantinesygnatura2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nigdy nie bądź pewny siebie, bo nie wiesz co kryje sie w ciemoności.

Opublikowano

Nie wywołasz FreeTimu bo to zależy od Servera Ile jeszcze spamerskich tematów bedzie ? Musisz mieć server postawiony własny i tyle ...

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

to jest ta linijka z cfg>>>laucher

<a href="javascript:;" class="start-button btn_start" id="start_game_btn"><%= infoStrs.launcher.start_new_game %></a>

tak mi sie wydaje

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

to huj wam w dupe jak dajecie mi minusy to niepomoge!!!! a ja juz prawie to rozgryzłem robi mi sie zielony przycisk i po naciśnieciu sie nic nieotwiera ale dzis w nocy to rozgryze !!

wiec powodzenia !! nq

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jedno mnie zastanawia. Skoro nie masz tego jeszcze zrobione to po jaką cholere zakładasz nowy temat. To tak jakbyś napisał: Pracowałem nad EM2, nic nie zrobiłem, ale i tak fajnie..

Opublikowano

Wy nie zauważyliście ze pracujecie jedynie nad interfejsem graficznym ?:>, A i tak nie odpalicie bota bez "zgody" serwera?

Tak wam ciężko pojąć że tylko spamujecie, spamujecie a z tego i tak nic nie będzie ? ;>

@Edit

Tak wgl to jak chcecie też wam mogę takiego ssa wstawić :>

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Tyle to ja już dawno rozgryzłem a nawet więcej :X

Nie chce mieć złej opinii a więc powiem tylko że pisze pewien plik (automatyczne zmienianie godziny przy włączeniu bota, wylaczeniu pare zabezpieczeń itp)

Pozdrawiam.

W spoilerze informacje na temat obejścia (ciągle uzupełniane)

Obejście : 31%

○Usunięte zostało odliczanie czasu do free time

○Usunięte zostały zbędne bajery (Czy istnieje nowa wersja itp)

○Został odblokowany guzik do uruchamiania nowej gry (Działa lecz trochę się wiesza, prace nad tym idą pełną parą)

○Po uruchomieniu gry wyskakuje błąd Client Send Fail (Błąd ten mam zamiar usunąć w ciągu najbliższych 2 tygodni.)

○Została zmieniona oprawa graficzna.

○Zostały dodane 3 pliki z starszej wersji.

○Zostały zmienione 2 pliki dll.

○Zmodyfikowany plik .exe do uruchomienia bota (Zmiana czasu gotowa, dodane są jeszcze inne "Ominięcia" których nie będę tłumaczyć)

○Zostały usunięte wszystkie pliki, dzięki którym pliki bota mogły by się zaktualizować.

○Zostały usunięte 2 "zbędne" pliki.

Pamiętaj! Nic nie obiecuje, lecz jak się uda bota udostępnie.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Poradnik banalny, wszyscy którzy wcześniej próbowali zrobić cracka itp. na 100% to wiedzieli. W tym ja.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Boże ,ale z was nooby nie bedzie darmowego easymetin2 i koniec zkonczcie z tymi pojebanymi spamami bo to jest żałosne nie bedzie i koniec.... jeżeli ktos zrobi wlasnego bota to bedzie ale napewno nie easymetin2

bombseedslogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...