Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 Bocenie - Potrzebuje Dobrej Opini

chudy931a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo wazne pytanie odnoszace sie do bota EM2,

Przynosi mi bardzo duze korzysci exp jak i kasa lecz czytajac to co sie dzieje w ostatnich dniach mam pytanie ktore moze byc ciezkie .

Jesli uzywam bota caly czas i gdy chce wejsc na moja glowna postac poprzez normalnego metina (bez em2) czy moze to miec jakis wplyw na bana ?

Rozne sytuacje zaisnialy wiec sam nieiwem juz co robic a konta niechcialbym glownego stracic.

Opublikowano

tak będziesz miał bana bo Gm czytają logi <zapiski>

więc jak byś grał na em2 np miesiąc a potem normalnie to był by ban za to że wogule

uzywałeś <takie jest moje zdanie niewiem jak inni>

chudy931a lubi to

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

@Goździkowa

Chodzi mi o kwestie taka ze loguje na konto główne nigdy nie widzialo on EM2. A to co powiedziales to wiem jest prawdopodobne uzywam bota , przestaje moge sie liczyc z niespodzianka.

Opublikowano

A ja HS2 od kamermoda nie polecam dobrze wiecie ze na tym forum jest nie jeden GM i napewno pobrali teogo HS i rozkabinowali go ja tylko FB mam i lowie tam gdzie podane miejsca mam i od roku bana nie ma ale to tylko FB

@topic

ja gram bez HS2 tylko normalnie odpalam konto EM2 i boce mam z neti neta wiec wylaczam i wlaczam i dostaje inne IP (nie wiem po co kompa resetowac )

• Dodaj nową pozycję...