Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Cheat]New Hack-Skille Na Koniu

EmpioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wklejasz najpierw dmg hacka potem paczke.. To sie podmienia ^^ i Niby zostaje ta paczka co pozwala bic z konia skillami..

A jak sie wklei paczke potem dmg hacka.. To dmg hack działa a bicie z konia skillami nie..

Apsik

Opublikowano

Nie rozumiem jak to trzeba zrobić. Podałeś linki do 2 plików w których są po dwa pliki pc i pc2. Jak moge oba na raz wkleić? Na pl na zadnym nie działają skille z konia. Możesz jaśniej? I proszę o szybką, niezwłaoczną odpowiedź. ;] Z góry dzieki.

I jeszcze chciałbym wiedzieć, czy to koniecznie musi być na modzie od Kamera? czy na zwykłym obejsciu tez moze byc?

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Opublikowano

Musicie czytać ze zrozumieniem. Ja zrobiłem i działa. Może być ten hack. I tak prawie każdych używam.

• 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

Nie

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll - 50 znaków

/Reflink

Opublikowano

MOze mi ktos wytlumaczyc jak to rozpakowac?? sciognolem dmg x 7 i ta paczke najpierw wypakowalem paczke a potem dmg ... i nic ... potem zrobilem na odwrut wypakowalem dmg potem paczke i tez nic mam najnowszego moda kamera na privy POWIEDZCIE JAK TO ODPALIC PROSZEE !!!!

Candylongju -- woj 94lv ninja 87lv

Hobby -- Hacking Metin2

Narazie niemam TuTkow ale beda ;PP

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaquin lepiej byś to usunął od początku to nie działa autor źle przetłumaczył na tureckim forum to znalazł i to jest hack w którym nie podskakuje woj z 2 ręczną na koniu

Opublikowano

Ja jak włączam metina to pisze że złe PC i żebym zaktualizował

1. Nie wkleja się tego do PL.. tylko na private

2. To już nie działa.

urechisyg.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Automatycznie wiadomość systemu.

Temat został zarchiwizowany.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...