Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od Zawsze Zadawane Pytanie !

Body czy Mental  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Body czy mental (kto lepszy, ca?okszta?t)

• Body !!!!
      15
    • Mental ;( :(
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Body czy Mental ?

Według mnie body jest on dobry i w expie jak i w pvp a mental to kicha ... może na początku jest fajny ale po 65lvlu każdy płacze, że expić nie umie ;p za mało hita ma

Co wy o tym myślicie ?

Opublikowano

Jak sam napisałeś " Od zawsze zadawane pytanie" i jak zawsze beda rożne odpowiedzi jeden woli mentala jeden bodego i każdy będzie przedstawiał plusy tego za którym stoi tak jest zawsze temat bez sensu i poruszany juz tyle razy ze trudno by bylo to zliczyć .... Skoro dla Ciebie lepszy body to graj bodym i nie rób takich głupich tematów... Jak dla mnie temat do usunięcia :)

d'emploi lubi to
Opublikowano

Body jest postacią bardziej wymagającą, bardziej niż mental, jeżeli masz duże doświadczenie w grze, wiesz co i jak no i co bardzo ważne dasz radę zarobić na dobre eq to leć z bodym.

legolasftr lubi to

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

powiem tak gram bodym, ale postaram się wydać opinie subiektywną ;p

mental dobry dla kogoś kto gra w metina 1 raz. Jest kimś w rodzaju tankera. Łatwo nim się expi bo ma dużo deffa. Eq nie wymaga się

dobrego tyle co dobra broń do w miarę szybkiego ubijania przeciwnika. Postać jest ta troszkę wolna i mało dynamiczna (jak sama nazwa wskazuje, coś mentalnego, wolnego) w przeciwieństwie do bodego, który, skupia się na potężnych i szybkich atakach. Nim żeby wbić dobry level trzeba miec i dobre eq. Dajmy na ten przykład żeby zebrać spota na BO (bez buffka) trzeba mieć te 400 deffa+ co do mentala zadanie to wydaje się lajcikowe. Mental dla mnie jest postacia "nad normalna" bo ma zawsze najwięcej deffa wśród all postaci. Inne postacie nie maja takiego bajeru (może oprócz wp).

Co do pvp mental dobry jest dopiero po 75 poziomie, w przeciwieństwie do bodego który kładzie inne profesje i jego samego na 30-50. Na mentala tylko z przeszywka.

Kunus999 lubi to
Opublikowano

1.Body Dobry od 20-70 lvl jeżeli umiesz grać :D Jak masz dobre skille i eq to możesz wymiatać.

2.Mental Dobry jest na start jak masz kasę :D Bo szybko wbijesz lvl ale na 30 trzeba zrobić reset skill ;] Ale na dobrej broni jesteś w stanie dajnie go pociągnąć ;]

Ogółem od 70 lvl myślę, że to nie ma znaczenia. Wszystko zależy od przyzwyczajenia jeden umie i lubi grać bodym drugi mentalem ;]

Ja osobiście wole bodyego jak startuje na serwie gdzie mam postać z kasą bo robię eq i jadę :D A jak nowy serwer to mentalem gram do 30 i reseta robię na bodyego i lecę ;]

42985152343480391846.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...