Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodzi na to, że kumpel źle traktował mężczyzn. Mówił "pokaż kutasa"?

tk371, bmwtad i camasutra lubią to

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wychodzi na to, że kumpel źle traktował mężczyzn. Mówił "pokaż kutasa"?

;o Nie .

Nie chcę żebyście to za mnie pisali , tylko się pytam czy gdzieś widzieliście -___-

Za wysoka.

Opublikowano

Weź napisz że facetowi zaczynają wariować hormony i wogl ;D . Że Członek zaczyna robić wzwody . A o kobiecie napisz że są podobno 2 lata umysłowo starsze i wogl .( nie wierze w to moja siostra ma 14 lat + 2 lata z tym umysłem =16 lat umysł . FAIL bo nadal ogląda bajki typu Hanka Montanka , Dżastjin Bimber i DŻonaś Braders ... wogl jak to się pisze ?

Opublikowano
Nie chcę żebyście to za mnie pisali , tylko się pytam czy gdzieś widzieliście -___-

Co za różnica, czy ktoś stąd za Ciebie to napisze, a tym, że przepiszesz to z Internetu? :O

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dojrzewanie chłopców-Chłopcy gdy dojrzewają hormony w nich buzują i stają się bardziej wrażliwi a nie którzy bardziej upierdliwi.Zmiana charakteru i zachowania.Dojrzewają "narządy rozrodcze".Mutacja głosu.Resztę spróbuj wyciągnąć ze swojego życia.

To /\ ode mnie.

|

To jest ukryta treść, proszę

@Edit

A tu masz o dziewczynkach :).

To jest ukryta treść, proszę

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...