Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenject

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, właśnie skończyłem swój pierwszy injector jest on po POLSKU!!! każdy sobie chyba poradzi o obsługom.

Prosił bym kogoś o sprawdzenie czy injector działa, nie mam możliwości sprawdzenia ... oraz proszę o podanie mi błędów, jeśli coś nie jest po polsku ;)

Screen

beztytuuqxj.png

Download

http://www.multiupload.com/YO50Y3X38G

Scan 0/43

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6ae679bfb7568948995acb28e849bb555098924abe2c0f0162753027ebfcdebc-1288971465

Opublikowano

Wyprubował bym ale nie ma hacków kurde mphg ma pare nowych problem w tym że jak chce kliknoąc na dowload to wysakukje to

VerlostPL, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

dajplusa.png
Opublikowano

http://hotfile.com/dl/80607742/fcfe62d/LenJect.rar.html

proszę ;)

chodzi o to tylko czy podczepia ;) mogą być inne gry, ja mam tylko gry sp ...

Opublikowano

tak, gdyż jest to pewny injector troszkę przeze mnie zmieniony graficznie

Opublikowano

Moze się przyda kiedys ale teraz nie ma za bardzo hackow wiec nie przetestuje

EDIT

znalazlem hacka ale nie dziala nie wiem czy to wina hacka czy loadera

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Podoba mi sie Injector, tylko jest 1 mala wada :D

(...) przez Lenart'a z MPCForum, Wszelkie prawa zastrzeżone (...) w celu komercyjnym jest zakazane. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Taka malutka literówka xD. A poza tym to spoko, szkoda, że nie sam zrobiłeś :D. Mogles chociaz napisac na podstawie ... injectora ;D

Opublikowano

dobra, potem to poprawie ... a teraz jeśli ktoś może niech to na prawdę sprawdzi. Zrobił bym go całkowicie sam, ale wiem że wszystkie silniki które można znaleźć na necie są patched ...