Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie do graczy na ZSZC Fire . Otoz mam metlik w glowie poniewaz niewiem czy to cos z moim kompem lub lonczem internetowym czy serio jest tak ciezko zalogowac sie na server ok godziny 13+?

Opublikowano

Tak. Normalka. ;) Ale i tak ktoś zaraz napisze, że wbija w 10minutek, aby Cię dobić. :) Ciężko się wbija, chyba że będziesz mieć szczęście. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Nom z tego co wiem to gm w chu** tnie jak zorro i nie banuje (Z czegoś muszą żyć) wiec weekend i po 11 jak kidmania wraca do domu to do 3h wbijasz ;)

Opublikowano

Tak kurwa myslalem lamusy musieli wylaczyc Water to i botuja cwele na Fire bo co im zalezy :D no trudno :P dobrze ze chociaz z rana jako tako da wjesc do tej 10 godziny xD

I dzieki za odpowiedz ! :]

Opublikowano

Water już działa?

I to od kilku godzin.

Co do wbijania.

Między 4-6 rano wbić łatwo można:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

Water już działa?

I to od kilku godzin.

Co do wbijania.

Między 4-6 rano wbić łatwo można:D

Myśląc normalnie i logicznie komu np w weekend chciało by się wstać o 4 żeby wbić na przykrego silka? lepiej chyba pospac...Ale jak kto lubi...

Opublikowano

Przez te 3h to na jakimś globalu możesz wbić trochę %%... Ja w 3h robię z 20-25% na 76lv.

Szkoda czasu na privy zwłaszcza na te co mają zajebane pliki od joymaxu tzn. zszc swsro i inne czyli na wszystkie (sea to inna bajka ;>). Mogą je w każdej chwili zamknąć i tyle, jak to było w przypadku ecsro (straciłem na ecsro vip 100zł ;s).

Opublikowano

A ja właśnie sądzę inaczej. Nie pamiętacie? Przecież został wysłany raport do gejmaxu że ukradli im pliki (Ci od zszc) i co i nic? Team zszc od początku pisał, że się gejmaxu nie boi. Zapewne wcale plików nie ukradli, a co śmieszniejsze te privy mogą być właśnie ich (gejmaxu). Ecsro to przecież zszc i każdy, to wie. Już prawie nic nie zarabiali, bo wszyscy, wszystko mieli. Wymyślili sprawę z grzywną i wszyscy zapomnieli o Ecsro. Teraz prowadzą nowy serwer, czyli mają znów zarobek.

A co do tematu. To wbijajcie o 5nad ranem (dla maniaków), albo kilka godzin rano (ale to też dla maniaków). Bo wbija się w chuj czasu, a gra się chwilę. :)

Wiem przesadziłem z maniakami. ;) Ale nikt mi nie powie, że są chwilę, że człowiek chce zwątpić. Ah to długie wbijanie...

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg