Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym Się Jarasz Użytkowniku // Co Cię Dzisiaj Wkurwioło?

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurwia mnie dzisiejsza pogoda i to że muszę zrobić 7 wypracowań na jutro.

Jaram się koncertem WSRH we wrocławiu i nowymi płytami:

PIHA - Dowód rzeczowy nr1,

Hifi Banda - 23:55

Wpisujcie tu jak się czymś jaracie albo napiszcie postfuckerskiego posta jak coś was dzisiaj wkurwiło- wylejcie swoje smuty, lepiej się poczujecie :D

@edit niech jakiś modek poprawi tytuł bo jest mała gafa na końcu

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Wkurwili mnie koledzy którzy poszli na chemię.... ;d

Ucieszyłem się z tego iż zarobiłem 20 zł ^^...

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Wkurwiłem się w szkole (poprawa - zawalona, kartkówka - zawalona)

Jaram się:

Bueno Clinic - Sex A Peal (Max Farenthide Remix)

nuta kox :D

Opublikowano

Mnie też wkurwia dzisiejsza pogoda. I to, że mam zadane 6 zadań zadane z matematyki.

Jaram się czym? Tego nie wiem ^^ Żyję chwilą.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

wkurwia mnie to, że jutro idę na urodziny do kolegi i nie mam prezentu.

jaram się, bo jest koniec tygodnia i WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEkend (ew. czw-->wolne)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

wkurwia mnie to ze w pon mam wiywiadowke i 2 kapy z histy i 4 z polaka pozdro jescze ze zjeb... mnie z maty i kur jeszcze 3 kapy z niemca za jeden spr pozdro

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Wkurwioło mnie - nie wyłączyłem przeglądarki z MPC i teraz na oczach innych jestem nołlajfem, cóz trudno.

Wkurwioło mnie najbardziej - walnąłem się w nerw łokciowy 4 razy (rekord życiowy)

Ucieszyło? - nie mam ostrych krawędzi (biurko)

Opublikowano

dziś o godz 12:39 spytałem się koleżanki czy będzie ze mną chodzić i wogl (w szkole osły ;D nie przez GG jak wy to robicie ... )

Jewabnołem się w nerw łokciowy 6 razy (rekordzik więcej od pana UP )

Piłem o godz 18;53 piwo (Tyskie polecam ;D)

Opublikowano

dziś o godz 12:39 spytałem się koleżanki czy będzie ze mną chodzić i wogl (w szkole osły ;D nie przez GG jak wy to robicie ... )

Jewabnołem się w nerw łokciowy 6 razy (rekordzik więcej od pana UP )

Piłem o godz 18;53 piwo (Tyskie polecam ;D)

10 latkkufffff i jusz pifffko?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Co mnie denerwuje hmm to, że ludzie są ciekawi wszystkiego.

Co mnie jara ?

Pezet&Małolat- Dopamina

Dj Tiesto- Beautiful Things <3

Dj Tiesto- In The Dark

I to, że dzisiaja mamy piątek a jutro sobotę i będę spał do 10 xD

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Wkurwił mnie ten temat.

Jaram się tym, że będzie kolejna wojna światowa.(false)

@down

Śmieszny jesteś, też Cie kocham. Po chuj mi posty, skoro i tak nikt na to nie patrzy? Ogar z Ciebie. Będziesz moją dziewczyną w metinie? ;****

A tak przy okazji - każdy kto tu napisał, wbił sobie posta. Thanks for reading this.

A no kurwa kolejny edit. Ty w tym temacie wbiłeś już 3 post? Gratulacje!

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Wkurwia mnie to że dzisiaj dostałem 8 pizdę pod rząd z matmy ;x

W Prywatnym Gimnazjum ;x

A jaram się tym , że zajadam teraz cheetosy xD

Opublikowano

Ja pierdole a mnie zajebiście wkurwia ta szkoła jebana , że mam kurwa dwie pały z fizyki i tylko te dwie pały , że dostałem 3 z histy i że kurwa już mam lącznie dziesięć tych jedynek , i wkurwia mnie koleś koło którego siedze na matmie , bo ciągle coś do mnie pierdoli i ma jeszcze taki zjebany ryj jak jakiś gekon kurwa mać . Nauczycielka od niemca mnie tak wkurwia że normalnie kurwicy dostaje , suka jebana napierdoli tej pracy domowej że kurwa nawet sie przepisywać nie chce a jak już sie zabiore za przepisywanie od kogoś to kurwa nigdy nie moge zdążyć ,i jeszcze to że nie ma mojej wychowawczyni już kurwa mać czwarty tydzień, a miałem dać zwolnienie i teraz bede miał nieusprawiedliwione do huja pana. I wogle mnie to czasem przeraża że normalnie w nocy wstaje i myśle na przykład o matmie ( a nigdy tak nie miałem ) i tak mnie to wkurza że poprostu sie tego wyrazić nie da . A moi koledzy tez są pojebańcami ostrymi bo odpierdalają jakieś fohy czy tam huj wie co i kurwa jeszcze filmy ściągam dla nich. I jeszcze normalnie stary fazuje , tylko 24 na dobe uczyć sie i uczyć nawet nigdzie wyjść nie moge jak on jest a jak wychodze gdy go nie ma i przychodze jak jest to sie pruje że mu żyłka w dupie mało co nie pęknie. Jest tego dużo dużo dużo więcej ale nie chce mi sie opowiadać

Jaraja mnie ostatnio kilka fanych nutek np, , Duck Sauce - Barbra Streisand i Cee Lo Green - Fuck You

BTW. I wkurwia mnie jeszcze że prawie nikt tego nie przeczyta

Opublikowano

@2xUp

Pierdol szkołę, zostań ninja? Przejmujesz się, ja mam siedemnaście jedynek(oczywiście to nie wszystkie moje oceny) i nic sobie z tego nie robię bo i tak zdam. Chill out, szkołą nie powinno się przejmować, to podobno "najlepszy okres w życiu".

BTW. I wkurwia mnie jeszcze że prawie nikt tego nie przeczyta

Przeczytałem.

@Top

Mnie dzisiaj nic nie wkurwia, ani nie jara(może trochę to, że moja 15 osobowa klasa ma razem ponad 230 jedynek, po dwóch miesiącach szkoły, nice :D).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...