Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hipoteza O Banach Z Logów !

MASTEROSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się podzielić moimi obserwacjami dotyczącymi banów systemowych za logi z HS.....

Dostałem bana na głównej postaci czyli tam gdzie EM2 nie używam albo sporadycznie - tylko loguje się czasem przez niego (np sklepik stawiam albo przerzucam itemy na pickupie ) Pozostałe postacie gdzie ciągle bocą nie mają bana.... jeszcze. (Dodam, że to nawet postacie 50+)

Mam WIN XP sp3 - przeważnie 3 klienty

Co zauważyłem?! :

Mam Dwa Metiny na jednej partycji jeden Metin - oryginal normalnie odpalany i drugi odpalany przez EM2 - usunięte kilka plików exe, również z folderu HS. Często odpalałem oryginalnego metka - bo np wystawiałem sklepiki (w tym czasie EM2 też chodził) W takie sytuacji czesto pkazywał mi sie komunikat "HS DETECT...." teraz gdy nie odpalam tego oryginalnego metka tylko ciagle przez EM2 to nic takiego nie mam!

MOJA HIPOTEZA !

Jeśli powywalamy kilka plików z metka i będziemy go odpalać przez EM2 to nasze LOGI się nie wysyłają. Uważam, że logi zostają wysłane w momencie odpalenia oryginalnego metka !(patchowanie torrentowanie)

Nie wiem czy to coś pomoże ale jestem ciekaw waszych obserwacji.

Pozdrawiam

Ps: Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi bez zbędnej dyskusji i przechwalania się !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

R0x0r1 - nie bądź żałosny. Założyłeś temat tylko po to by wyżalić się, ze dostałeś bana i co w tym dziwnego ? Zero konkretów chłopie, żadnego pomysłu ani wniosku ! to o czym jest tam napisane to już chyba każdy wie, a jak nie wie to do mojego tematu nie ma co zaglądać bo nic sensownego nie wniesie !

Jak już pisałem Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi bez zbędnej dyskusji i przechwalania się ! Brać przykład z kolegi NocnyNiewidoczn

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wyżalam się tylko napisałem jak jest żeby ludzie uważali więc sobie nie wmawiaj że się wyżalałem

957981146.png

DAWAJ CO CHCESZ MI TO LOTTO

• Dodaj nową pozycję...