Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zhackowac Server ! ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ALL !

mam pytanie czy ktoś wie jak zhackowac server chodzi mi zeby dostac sie do navicat jakiegos serva np . na chinolu jeden polak wszedl zrobic sobie GM :)

za odpowiedzi bede +++++++

Z góry Thx :D !!

Opublikowano

Kolego ile masz lat,że takie bezsensowne pytania zadajesz?o.O Myślisz ze nawet jak ktoś wie to Ci powie ;f?

Żeby się włamać to navka trzeba mieć:

1.Więcej niż 10lat

2.IQ powyżej 50

3.Musisz wiedzieć o co pytasz bo wydaje mi się że nie wiesz xP

Po za tym nikt Ci tego nie powie...Tak mało jest chińskich serwów większość jest off...ktoś by znalazł nowy a jakiś noob miałby mieć tam GM-a?;x Dawać po 500metków i boosów w m1?;x Z reszta nawet jak byś sobie dał GM-a to na pewno byś się nim długo nie cieszył ;) Chinole dość szybko reagują :D

Opublikowano
Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem.

§ 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1--3 ujawnia innej osobie.

<a name="_czesc:S_rozdzial:XXXIII_art:267_par:5">§ 5. Ściganie przestępstwa określonego w § 1--4 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

napewno chcesz sie wlamac ? -.-

29105455.jpg
Opublikowano

Gdybym był tu modem, to już dawno dał bym Ci bana na ip, bez względu na to jakie bym poniósł konsekwencje..

Opublikowano

przez ten basch panel ja go mam ale i tak nie umię z niego kożystać próbowałem się włamać na swojego priva z komputera kumpla na hamaku i nic nie mogłem gm mode włączyć to jest coś porypane z tym basch panelem

nighfarmerpl.png
Opublikowano

przez ten basch panel ja go mam ale i tak nie umię z niego kożystać próbowałem się włamać na swojego priva z komputera kumpla na hamaku i nic nie mogłem gm mode włączyć to jest coś porypane z tym basch panelem

Wyłącza się komendą /e test 0...

Opublikowano

Sprawi ci to przyjemność jak rozwalisz czyjąś prace ? A może jak ty będziesz miał serwa i ktoś ci go rozwali to co ? Będziesz szczęśliwy ? Widać że cie zazdrość zżera bo sam nigdy bys nie zrobił takiego priva... . I za włamanie masz bana na forum na IP ;)

Opublikowano

a moze troche sie zle wyrazilem bo nie ktorzy nie wiedza oco mi chodzi najwidoc zniej wiec tak kumpel ma serva cchcialbykm tego bash pandel by wlaczyc gm mode :) a 2 to jak shackował chinla ciekawosc:D

da ktos download do bash panel ??

jak nie to nie piszczie bezsensownych odp. :D

Opublikowano

Po co ci to jak nawet nie będziesz umiał go uruchomić...

P.S.

Jeżeli jesteś tak bardzo ciekaw to sam zaprogramuj, wystarczy wysłać zwykłą tabelkę z komendą GM'a ^^

Opublikowano

Włamać się na serwer możesz :

Panelem bash

Logując się do FTP standardowymi passami (Login : root hasło : mcncc.com) ( lub inne w zależności do plików serwerowych. )

Logując się do MySQL standardowymi passami ( Login : root hasło :123456) ( lub inne w zależności do plików serwerowych. )

@Down

jak sciagaja noobskie portmapy to mają ;d

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...