Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie Gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zapewne większość ludzi chciałaby mieć swoją własną grę, jednak nie umie CWC (xD) itp... ale jest pewna możliwość! A mianowicie programy "klikowe" firmy Clickteam i nie tylko. Np. The Games Factory, Multimedia Fushion itd.

Ja używam The Games Factory i Multimedia Fushion 2 Developer. Dzisiaj ULEPSZYŁEM grę przykładową... - 3d Maze Man na prostym enginie OpenGL'a. Zaraz podam link...

DOWNLOAD:

To jest ukryta treść, proszę

SKAN:

To jest ukryta treść, proszę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pare dni minęło i już temat gdzieś w d... się zapodział :P A to przecież ciekawe zajęcie. Można zrobić co się chce. Jak się ma dużo czasu to można zrobić Call of Duty na OpenGL'u lub Mode7ex. Wystarczy chcieć!

Sory za doubla

Opublikowano

Jak się ma dużo czasu to można zrobić Call of Duty na OpenGL'u lub Mode7ex. Wystarczy chcieć!

Możesz robić nawet przez 10 lat ale ci się nie uda , bo potrzeba do tego całą grupę programistów , ponad 100 tys razy lepszych niż ty 

Opublikowano

geniusz.... z 1 postu: " Zapewne większość ludzi chciałaby mieć swoją własną grę, jednak nie umie CWC (c++ dla niekumatych ;) " samemu można w tydzień zrobić pro grę 2d a w miesiąc-dwa jak się chce i potrafi to nowy CoD/NFS itp. poza tym nawet nie wiesz co potrafię:P nie da się 100000x lepszym ode mnie być

Opublikowano

geniusz.... z 1 postu: " Zapewne większość ludzi chciałaby mieć swoją własną grę, jednak nie umie CWC (c++ dla niekumatych ;) " samemu można w tydzień zrobić pro grę 2d a w miesiąc-dwa jak się chce i potrafi to nowy CoD/NFS itp. poza tym nawet nie wiesz co potrafię:P nie da się 100000x lepszym ode mnie być

Możesz już nic więcej nie pisać :D

Razzac lubi to