Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sposob Na Mh + Dmg

xxxGothicxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec powiem odrazu ze to moj 1 tut. Mojemu koledze działa w 100%, a mi Mh coś niezabardzo sprawdzcie wy jak co edytuje.

1. Wypakowujemy paczke "Hack" znajduja sie w niej: Dmg, Obejście, Mh, HS.

2. Pobieramy najnowszego metina.

3. Instalujemy go.

4. Patchujemy i Torrentujemy.

5. Mozna ściagnąć do niego kamermoda lecz ja niezamieszcze bo zbedne mozna sobie pobrac samemu ja osobiście korzystam znajdziecie go na stronie "www.metin2mod.tk".

6. Wklejamy Dmg Hacka od Lubie, ale może być inny wedle zapodobań według mnie ten jest akurat najlepszy najszybciej nim sie bije na boju.

7.Usuwamy plik "hshield" z folderu z metinem poczym wklejamy do folderu z metinem pobrany plik "hshield".

8. Obejście wklejamy do folderu z metinem.

9. Otwieramy Folder "UG Multihack Bot Beta 1" i odpalamy plik "UG Injector - PerX".

10. Gdy go odtworzymy wyskakuje nam okienko w którym klikamy Browse i wybieramy plik który znajduje sie w folderze z tym Hackiem, a nazwa pliku to "UG Multihack Bot Beta 1.dll".

11. Uruchamiamy metina przez obejscie "Bypass".

12. Logujemy sie.

13. Gramy pozdro 600 milych haxów .

Niewiem jak sie dodaje tutaj zdjęcia wiez załączyłem foty jak to Mh uruchamia :).

PS: Jest to wersja beta wiec funkcje takie jak np: Autobuff, autopotion, pelerynka niedziałaja sa zablokowane, a dzialaja Speed Move, Autopickup, Speed Atack i Zoom.

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan: Skanu niema bo pliki zadużo waża, ale podam linki do oryginalnych tematów tam są skany.

Linki do oryginalnych tematów:

Mh:

Download:

HS: http://www.mpcforum.pl/topic/230152-download-patch-na-dzialanie-dmg-i-moda-nie-kicka/

Dmg: http://www.mpcforum.pl/topic/225705-cheat-mixx-hack-by-lubie/

Obejście: Skan:

Download:

Hmm narazie plik niedostepny a zanim sie odblokuje moze potrwac z 10h nawet wiec wystawie na megaupload Mh i Obejście Bypass oddzielnie bo w reszcie macie downloady w oryginalnych tematach.

Opublikowano

Patrzac na SS'y widze ze injector to x1nject z ktorym juz kombinowalem i po jego uruchomieniu metin wyrzuca blad z hackshieldem. I nie pomoga zande edycje plikow z hs ze zmiana maila bo informacje wysylane sa z clienta. Sam nie mam czasu sprawdzic tego, ale watpie zeby zadzialalo. Czekamy na kogos, kto to uruchomi i podzieli sie wrazeniami ;p

Opublikowano

w tej paczce masz to mh.. kurde misienkatos ale czy ty uzyles hs2 i czy ty uzyles tego obejscia?? mojemu kumplowi dziala w 100% niewiedzial nawet oo istnieniu dmg to mu dalem i teraz zajeb***** mu sie expi mi uruchamia np. ale jak wchodze w metka to tego okienka niema a powinno byc z tym haxem ale jak do niego napisze na gg to mi wydlumaczy on ma ten sam system oc ja win xp 32 bity ;)

Black is Back opisz co robisz po zalogowaniu czy ci wyskakuje to okno bota czy jak ? bo mi nie a kumpla na gg niema caly dzien dzis

Opublikowano

moglbys dac download zamiast z unifer games na spedy linka albo cos?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

No ok tylko on niedal instrukcji i ja mialem to wczesniej ale niewystawilem a pozatym ja mam z oryginalnych tematow posciagane i ma 0 wirow a on mial pelno to bym sie zastanowil ;) kilka osob juz uruchomilo tego bota ponoc neicofa mh na duuuzym speedzie itd :D mi tam hs niewyskakuje tylko sie niewlacza po uruchomieniu metka ale pojdzie jakos potestuje potem pisac czy dziala all

Opublikowano

dalbys inny down tego mh bo jak wypakowywuje to nie moge wypakowac na win 7 tego co otwiera mh wysakuje błąnd ze zle jets spakowany ...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

zle wpakowales mh bo jak sciągasz sa 3 pliki w sierodku a jak ropakuje sa 2 bo pozostaly 1 ma błand ,...

Opublikowano

Misienkatos ale ty napisales o hs no to pewnie przez kamera odpalales lub zwykle .bat a nie przez bypass sprawdz na nim mi ogolnie niedziala bo jak sie zaloguje juz to niema bota ale kumplowi i kilu osobom dziala

a i ps tak to dziala na pl ale jeszcze niezabardzo ogarnia sie to ;p

Opublikowano

w tej paczce masz to mh.. kurde misienkatos ale czy ty uzyles hs2 i czy ty uzyles tego obejscia?? mojemu kumplowi dziala w 100% niewiedzial nawet oo istnieniu dmg to mu dalem i teraz zajeb***** mu sie expi mi uruchamia np. ale jak wchodze w metka to tego okienka niema a powinno byc z tym haxem ale jak do niego napisze na gg to mi wydlumaczy on ma ten sam system oc ja win xp 32 bity ;)

Black is Back opisz co robisz po zalogowaniu czy ci wyskakuje to okno bota czy jak ? bo mi nie a kumpla na gg niema caly dzien dzis

Działa Masz +

@offtop

Nie musisz pisać Zajeb***** tylko Zajebiście normalnie ;P To wolny kraj ^^

Opublikowano

Nom niedziala na skille juz dlatego lubie podalem ale i tak lepsze dmg jest na pomnazaniu na koniu od lubie lub 100pro no ale racja chmurka ehh bede tesknic ;):D tam ejs na ug tez temat tam macie filmik wystawiony jak dokladnie teog mh odpalic

Opublikowano

Odpalasz przez bypass? jak co sie troszke poczeka bo to wersja beta a na UG pracuja na d pelna wersja juz ma byc jak bardzo dobry juz sa funkcje takie jak autopickup potion sh speed attack lurowanie itd

Niech ktos kto odpalil i mu dziala napisze tutaj jak dokladnie odpalil bo niektorzy maja problemy mi np zamyka sie hack a metin wlacza i tez mam problem ale damy rade ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...