Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan I Ip

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam znowu kilka pytań na temat playspan oto i one :

1. Jak mamy różne kody z tej oto strony :

To jest ukryta treść, proszę
to gdzie ten kody wpisać naprzykład że wsyztsko jest taniej o 10% ???

2. Każdy pisze że 200G1 zarabia się w 15 minut a ja w 2 tygodnie dopiero uzbierałem 158 G1 i w jaki sposób wy tak szybko zarabiacie ??? Ja robie reklamy (Bezpłatne) i dopiero uzbierałem 158G1 O CO CAMAN?

A teraz na temat IP

Jak zmieniam IP to co mi to daje?

Prosze o szczegółowe odpowiedzi a najlepiej jak ktoś zrobi filmik to ma u mnie + chyba że chce -

Opublikowano

1. Zniżki wpisujemy przy zakupie przedmiotu dopiero. Więc dodajesz do koszyka 3 day base pass i masz z boku takie pole w które wpisujesz kod.

Nie można dwóch zniżek do jednej rzeczy użyć.

2. Jak robisz polskie reklamy to wiadomo. Na USA czy UK zmień IP tam są reklamy za dużo więcej pkt i jest ich więcej.

Wystarczy tak naprawdę jedną zrobić i masz już premkę.

Zmiana IP daje Ci to, że dostajesz 100UP za rejestrację i masz po zmianie na USA lub UK więcej reklam i za więcej ultimate points.

A wiadomo im większy wybór tym łatwiej nabić. Więc musisz nabić tak naprawdę tylko 80 pkt a nie 200.

ryba77 lubi to

1373662483-U83583.png

Opublikowano

1. Zniżki wpisujemy przy zakupie przedmiotu dopiero. Więc dodajesz do koszyka 3 day base pass i masz z boku takie pole w które wpisujesz kod.

Nie można dwóch zniżek do jednej rzeczy użyć.

2. Jak robisz polskie reklamy to wiadomo. Na USA czy UK zmień IP tam są reklamy za dużo więcej pkt i jest ich więcej.

Wystarczy tak naprawdę jedną zrobić i masz już premkę.

Zmiana IP daje Ci to, że dostajesz 100UP za rejestrację i masz po zmianie na USA lub UK więcej reklam i za więcej ultimate points.

A wiadomo im większy wybór tym łatwiej nabić. Więc musisz nabić tak naprawdę tylko 80 pkt a nie 200.

A morzesz podać mi link by zmienić IP na USA?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...