Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium Na 3 Dni I Mini Gun Na 30?

seba566

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż czy jak sobie kupię bronze premium na 3 dni i w item shopie w warrocku kupie mini guna czy tam famasa na 30 dni to po upływie premki te itemy mi przepadają??? Za odp daje +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie nic ci nie przepada.

Jak kupisz coś na 5 slot, a nie masz go zakupionego jedynie nie będziesz mógł włożyć broni.

Ale jak broń jest na 3 czy 6 slot to będzie ok.

seba566 lubi to

1373662483-U83583.png

Opublikowano

nie chcę zakładać nowego tematu i piszę tutaj doradzicie mi co mam zrobić z promokodem na jevelin na 30dni bo już grałem tą broń i mi się niezbyt podoba;d i kiedyś grałem na bg ale teraz już nie i nie wiem co mam z tym promokodem zrobić myślałem żeby wystawić na allegro co o tym sądzicie.

Nikt ci tego nie kupi : D

a czemu? :P

simson12 lubi to

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

nie chcę zakładać nowego tematu i piszę tutaj doradzicie mi co mam zrobić z promokodem na jevelin na 30dni bo już grałem tą broń i mi się niezbyt podoba;d i kiedyś grałem na bg ale teraz już nie i nie wiem co mam z tym promokodem zrobić myślałem żeby wystawić na allegro co o tym sądzicie.

Nikt ci tego nie kupi : D

a czemu? :P

Nikt ci tego nie kupi ponieważ to jest góra wart 5 zł a na stawienie na allegro trzeba zapłacić 2 zł więc zostanie ci zysku 3 zł i moim zdaniem nie potrzebnie się bedziesz cackac ;)

Opublikowano

@up

Nie wystawiałeś nigdy Aukcji to się zamknij...

Tam nie pobierają kwoty tylko Zabieraja Punky PayBack

Które na początku dostaje się z 20..

Opublikowano

Nice dla was all !!! Na allegro kwota wystawiania zależy od ilości zdjęć od ich rozmiaru od ceny ! Najlepiej dawać 1 zdjęcie a reszta przez np imageshack.us, od kwoty jest regulamin od tylu do tylu jest taka kwota.... Jak być wystawił tego promocoda to za wystawienie pewnie być zapłacił 20 gr może mnie nawet coś koło 15 gr. Licze na + jak pomogłem

Warrcker lubi to

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...