Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno brakowało mi kilku SM na przepustkę i przypomniałem sobie o usłudze sponsorpay.

Wszedłem więc i zarejestrowałem się na 2 stronach (za które już otrzymałem SM).

Później zobaczyłem inne opcje jakie tam są, za większą ilość SM.

Zainteresowały mnie 2 opcje, gdzie trzeba wejść na stronę na której sąankiety wypełnić je i wysłać SMSa za 1,22. Oczywiście szybko zacząłem wypełniać ta ankiete z myślą zarobku prawie 20 SM za 2,44 (bo były 2 takie ankiety). Na szczeście w porę się skapnąłem że ta opcja 1 zł która jest bardzo wyeksponowana na stronie to tylko pułapka na napaleńców, na dole pisze że 1zł + VAT jest tylko w godzinach 00:00-06:00 a w godzinach 06:00-00:00 koszt wynosi 23 zł + VAT.

No i teraz moje pytanie czy w tejo godzinie np. 1 rano faktycznie koszt wynosi 1,22 ? Czy to jest dalej jakaś manipulacja i jakieś mini druczki gdzieś w regulaminie ?

Czy ktoś z was korzystał z tego i wysłał SMSa w tej godzinie i faktycznie zapłacił 1,22 ? Czy to jest tylko jakiś fake i zawsze się płaci te 20 zł +.

Opublikowano

Wiesz lepiej się nie wciągaj w takie bzdury. Może coś ci chcą shakować I to jest fail żeby tak mało kosztowało. Poszukaj innych bugów na forum na SM pewnie są , ale też zawsze możesz bana dostać.Według mnie FAKE FAKE FAKE.

Opublikowano

Nie no to działa i za to bana nie ma napewno gdyż jest to normalna funkcja płatności obsługiwana przez Metin2 PL

Jedynym fakiem jest tylko to żeby wkopać gracza i zamiast 1 zł ma zapłacić 20+ zł, i to tylko taki chwyt :P

Opublikowano

To prawda od godziny 0:00 do 6:00 jest 1.22 i sie oplaca ja z tego skorzystalem jedno to jakis test na zdrade a 2 nie pamietam :)

Latwo to sprawdzis bo sms za 1.22 zaczyna sie na 71... a sms za te 23 zl na 92 chyba :)

Opublikowano

A cos niedokladnie napisalem ??

* - Promocja w godzinach od 24:00 do 6:00 (koszt SMS 7138: 1 PLN + VAT), poza promocją (koszt SMS 92505: 25 PLN + VAT).

Patrzysz na nr na jaki wysylasz i nie bedzie problemu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...