Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Have Fun v 6.2

kwas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwas przestań spamować(przez ciebie sam zaspamowałem).Gdy skasowałem tego jeba**** hacka warrock działał dobrze "Zjebany to ty kurwa jestes i zal mi Ciebie w huj czlowieku" chcesz się powyzywać ? zapraszam PW

Gg 828754

Hackuje na Poland server ! I co mi zrobisz ? Gówno mnie to obchodzi ,że mieszkam w Polsce !

Niemcy i inne kraje też chcą pograć (są też ludźmi a nie "nie hackuj na poland") Niemcy też mają hakerów !

Dasz mi bana za to ? Ch** mnie to ! Zrobię nowe konto !

Nie piszę poprawnie po Polsku.Co cie to jak ja pisze? mój interes !

Opublikowano
Kwas przestań spamować(przez ciebie sam zaspamowałem).Gdy skasowałem tego jeba**** hacka warrock działał dobrze "Zjebany to ty kurwa jestes i zal mi Ciebie w huj czlowieku" chcesz się powyzywać ? zapraszam PW

Wyjebane mam na Ciebie i Twoje pw. Czytaj wyzej bo nie bedzie sie sto razy nikt powtarzal dla Ciebie.

Opublikowano

Winos narazie nie mam nic wiecej z hackow, jak cos bede mial to wrzuce. A co do klawiszologii i broni to jest co wymieniles ;]

Opublikowano

Wrzuczcie go na inna strone PLZ bo ja z tej nie moge sciągnąc

@DOWN

Wielkie Dzieki

Opublikowano
juz jest detected wywalilo mnie po 5 min grania w 10 min 2 kicki zaloczylem.

Nie mam pojecia jak cie wykrylo bo ja gram na tym caly dzien i nic wiec jest undetected

Opublikowano

#1 Pamiętaj młody i stary człowieku nie hackuj na PolandServer, hackuj na GermanyServer.

#2 Pamiętaj nie w chudź na USAvsEUServer iż możesz dostać szybko bana.

#3 Pamiętaj, że hacki są po to żeby hackować, a nie na nich zarabiać czy coś.

#4 Pamiętaj żeby ograniczyć się z hackami.

#5 Nie spamuj starymi hackami.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Obj. ja mam w folderze i nie wypakowałem do folderu z warrockiem, bo po co, a w ogóle jak wklejam do folderu z wr to w typie training wykrywa, a tak to nie wie gdzie jest ;]

EDIT: Lepiej, że bez anty kicka, bo jak jakiś noob wymyśli sobie, że jesteś hakerem i będzie chciał cię kicknąć, a ty będziesz miał anty kicka to wtedy się wyda, a tak to polecisz i wejdziesz jeszcze raz i nic ci nie zrobią chyba, że masz lagi lub używasz Jumpa i lukną, że masz no recoil (zero odrzutu).

"Alea iacta est!"

Opublikowano
gdzie to wypakowac???? w plikach wr?

Utworz nowy folder i wypakuj to tam, zeby plik .exe i .dll byly w jednym katalogu.

Opublikowano
5 minut gry i konto zablokowane fajnie.............qrwa

Zycie, tak jest czasami jak wykryja ze grasz na hacku, kazdy wie jakie moga byc konsekwencje grania na hacku. Nikt Ci nie kazal sciagac tego hacka, wiec pretensje jak masz o cos do kogos to tylko do siebie.

Opublikowano

Hah te hav fun są zjebane jak ten Kwas. Po huj go lechowałeś z GHB Sys Net? Masz na to pozwolenie??

@up Naucz się polskiego a ja umiem bez hacków dawaj cho na solo w WR Zobaczymy jak płakał będziesz..

@down rerpot.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano
Hah te hav fun są zjebane jak ten Kwas. Po huj go lechowałeś z GHB Sys Net? Masz na to pozwolenie??

@up Naucz się polskiego a ja umiem bez hacków dawaj cho na solo w WR Zobaczymy jak płakał będziesz..

Zjebany to Ty kurwa jestes jak zeszlo roczne wino, daje to co chce i nie kazdy ma konto na roznych forach wiec zakmnij ryj cieciu kadzienny.

Opublikowano
O to hack: Have Fun v6.2

Od razu mowie ze nie jest to hack mojej roboty!!!!

Funkcje:

NoFallDmg

Superjump

5Th Slot

No Spawn Wait

Stamina

NoRecoil

NoSpread

NoFOG

Fast Ammo

Fast Healt

Fast Repair

Gold Premium

Weapon Hack

Room Master

No Bounds

Fast Flag

Scope

Hotkeys:

Superjump: Ctrl

Otwiera 5th Slot - Numpad 2

Skan:

Skan

Download:

Download

Download 1

Po sciagnieciu na hdd rozpakowac do jednego katalogu pliki. Kliknac na .exe i wyskoczy okienko, pozniej uruchomic war rocka i grac ;]

Zycze milej zabawy ;]

Pozdro..

MI NIEDZIALA NIEROZUMIEM WŁANCZAM GO I WARROCKA I PISZE NEW VERSION @WWW.GHBSYS.PL

9pu8p2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...