Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Have Fun v 6.2

kwas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O to hack: Have Fun v6.2

Od razu mowie ze nie jest to hack mojej roboty!!!!

Funkcje:

NoFallDmg

Superjump

5Th Slot

No Spawn Wait

Stamina

NoRecoil

NoSpread

NoFOG

Fast Ammo

Fast Healt

Fast Repair

Gold Premium

Weapon Hack

Room Master

No Bounds

Fast Flag

Scope

Hotkeys:

Superjump: Ctrl

Otwiera 5th Slot - Numpad 2

Skan:

Skan

Download:

Download

Download 1

Po sciagnieciu na hdd rozpakowac do jednego katalogu pliki. Kliknac na .exe i wyskoczy okienko, pozniej uruchomic war rocka i grac ;]

Zycze milej zabawy ;]

Pozdro..

Opublikowano

@up

Jak się nie umie grać na hackach tak, żeby nikt nie widział, tylko trzeba odpalić super jump'a i zostać wywalonym po 5 sek.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Wielkie dzięki hack miodzio do tej pory undetected mam pytanko. Jak przywołać sobie te bronie bo nie wiem jak z góry thx

Wcisnij Numpad1 i " + " z klawiszow gdzie masz numpad`y, " + " przewijasz bronie do przodu a " - " cofasz, ale tylko i tak winchester i granaty zadaja obrazenia, a i musisz wykonac przewrot po wybraniu broni lub przedmiotu.

Opublikowano
@up

Jak się nie umie grać na hackach tak, żeby nikt nie widział, tylko trzeba odpalić super jump'a i zostać wywalonym po 5 sek.

Mateq niema to jak Same Wh i anty kick na wszelkiego chociasz jest zbędne

Jak kiedys wystawiono tu vip haka to tylko kozystalem z wh snajperem gralem i nikt nie nie kapal ze mialem czita uznawali mnie za pr0 gracza hehe ;p

Niema to Jak Wh ;p

385293641.png

40930747fz9.png

Opublikowano
a te bronie to wszystkie zadaja obrazenia?

Bronie ktore zadaja obrazenia to tylko winchester i granaty

Opublikowano
Ok Hotkeys na bronie jest, a Wallhacka jak włączyć itd. bo samemu sprawdzać gdzie na co są haki to mi się nie chce

a widzisz może w opcjach wallhacka ?....

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

Jak włączyć winchestera (sory za pisownie ale nie wiem jak sie pisze) Bo jak kombinuje z tym 1 i "+" "-" to nigdzie go nie ma ...

Opublikowano

Siemanko,Mam pytanko. Jak podczas gry odpalic hacka?? Zeby wyswietlily nam sie opcje hacka??

Przeczytasz to z ręką na myszce ... jesteś pedałem ;/ ;D

Opublikowano

niech ktos go wrzuci na inna strone do sciagania xD

bo u mnie sie nie da sciagnąć z tej stronki co jest ten hak ...

pozdro ziomki

---

wyskakuje mi cos takiego:

"Na Twój adres IP 80.**.***. obierany jest właśnie 733765684-bajtowy plik RAR. Prosimy o zakończenie trwającego pobierania przed rozpoczęciem nowego. Jeśli pobieranie zostało przerwane niedawno, spróbuj ponownie za kilka minut. Połączenie pobierania mogło jeszcze nie zostać zakończone. Jeśli 80.**.** nie jest Twoim adresem IP, być może dzielisz bramkę proxy lub NAT z innymi użytkownikami. Jeśli w przeglądarce skonfigurowano proxy HTTP, wyłącz je i spróbuj ponownie. Jeśli nie posiadasz skonfigurowanego proxy, użycie innego portu pobierania może pozwolić na obejście proxy Twojego usługodawcy internetowego. Jeśli widzisz poniżej swój prawdziwy adres IP, wybierz go i spróbuj pobieranie ponownie:

(Port 80)

(Port 800)

(Port 1723)

Aby cieszyć się nieograniczonym i szybkim pobieraniem wielu plików, zarejestruj Megaupload Konto Premium oferujące wiele dodatkowych korzyści:

Opublikowano

juz jest detected wywalilo mnie po 5 min grania w 10 min 2 kicki zaloczylem.

[v] 10 postów

[v] 50 postów

[v] 100 postów

[x] 150 postów

[x] 200 postów

[x] 250 postów

Server:Zpmt2 S1

Królestwo:Shinsoo i Jinno

EQ:Stal +6,Zbawienia+6,Sokoła+8,Buty Feniksa+6,Branza z Nieb Łez+6,Naszyjnik z Nieb Łez+6,Swietlista Czapka+

Gildia:Nie Ma

Konik:Dzisiaj robię

Profka:Szaman Smok

Skille:Pomoc Pe,Błogo Pe,Odbicie Pe

Lvl:69

Opublikowano
Siemanko,Mam pytanko. Jak podczas gry odpalic hacka?? Zeby wyswietlily nam sie opcje hacka??

Hacka odpalasz plik .exe i pozniej war rocka, to nie ma zadnego menu, masz klawiszologie podana i to wciskasz bedac na mapie.

Opublikowano
niech ktos go wrzuci na inna strone do sciagania xD

bo u mnie sie nie da sciagnąć z tej stronki co jest ten hak ...

pozdro ziomki

---

wyskakuje mi cos takiego:

"Na Twój adres IP 80.**.***. obierany jest właśnie 733765684-bajtowy plik RAR. Prosimy o zakończenie trwającego pobierania przed rozpoczęciem nowego. Jeśli pobieranie zostało przerwane niedawno, spróbuj ponownie za kilka minut. Połączenie pobierania mogło jeszcze nie zostać zakończone. Jeśli 80.**.** nie jest Twoim adresem IP, być może dzielisz bramkę proxy lub NAT z innymi użytkownikami. Jeśli w przeglądarce skonfigurowano proxy HTTP, wyłącz je i spróbuj ponownie. Jeśli nie posiadasz skonfigurowanego proxy, użycie innego portu pobierania może pozwolić na obejście proxy Twojego usługodawcy internetowego. Jeśli widzisz poniżej swój prawdziwy adres IP, wybierz go i spróbuj pobieranie ponownie:

(Port 80)

(Port 800)

(Port 1723)

Aby cieszyć się nieograniczonym i szybkim pobieraniem wielu plików, zarejestruj Megaupload Konto Premium oferujące wiele dodatkowych korzyści:

wiec cos Ty musisz miec namieszane, link od hacka dziala poprawnie i idzie go sciagnac normalnie.

Opublikowano
Jak włączyć winchestera (sory za pisownie ale nie wiem jak sie pisze) Bo jak kombinuje z tym 1 i "+" "-" to nigdzie go nie ma ...

Wcisnij numpad1 i fikolek bo masz na pierwszym miejscu winchestera a z " + czy - " to przewijasz na nastepny przedmiot/bron

Opublikowano

Miley:

po pierwsze: że cię wyrzuca to nie znaczy, że jest detected

po drugie: nie spamuj, bo teraz to mnie wkur***, ale jak ja spamowałem(tak można to nazwać) to też denerwowałem ludzi, ale już nie, więc przestań ok?

po trzecie: hack ud, ponieważ na nim cały czas gram i ani bana, ani detected nie miałem widocznie ty masz jakich shit na kompie co ci chroni lol (kicka 3 razy dostałem, ale to sprawdzali czy nie jestem hakerem z ak.)

Pozdrawiam

"Alea iacta est!"

Opublikowano

cheat super 5/6 (bo czasami crashuje mi gre ale jest UD

@Kwas reaport za Triple post !!

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

Zjebany hack ! Przez ten piepszony hack wyskakuje mi błąd w warrocku przed zainstalowaniem nie miałem żadnych błędów ! Żal hack

Gg 828754

Hackuje na Poland server ! I co mi zrobisz ? Gówno mnie to obchodzi ,że mieszkam w Polsce !

Niemcy i inne kraje też chcą pograć (są też ludźmi a nie "nie hackuj na poland") Niemcy też mają hakerów !

Dasz mi bana za to ? Ch** mnie to ! Zrobię nowe konto !

Nie piszę poprawnie po Polsku.Co cie to jak ja pisze? mój interes !

Opublikowano
Zjebany hack ! Przez ten piepszony hack wyskakuje mi błąd w warrocku przed zainstalowaniem nie miałem żadnych błędów ! Żal hack

Zjebany to ty kurwa jestes i zal mi Ciebie w huj czlowieku, wszystkim chodzi tylko Tobie nie.

Zanim cos napiszesz to pomysl troche.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...