Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Nowy Battlefield

Nesgul404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość o kolejnym przedstawicielu serii Battlefield wyćwierkał na swoim Twitterze Benjamin Cousins, jeden z deweloperów w DICE który pracował przy Battlefield: Heroes. Według notki opublikowanej za pomocą Twittera, tytuł jak i więcej informacji o samej grze zostaną opublikowane już w ten piątek!

W oczekiwaniu na oficjalną informacje prasową, dowiadujemy się jednak już kilku rzeczy. Gracze oczekujący wiadomości o Battlefield 3 czy chociażby Battlefield 1943: Pacific na PC niestety będą zawiedzeni - zapowiedziany tytuł to całkowicie nowa odsłona serii Battlefeld. Wiadomo też, że gra wygląda świetnie na dużym ekranie i że jej nazwą z pewnościa nie jest Battlefield: Assault. W takim razie na co możemy liczyć? Czyżby nowy Battlefield był kolejną darmową grą z mikropłatnościami?

Źródło: twitter.com/benjamincousins

Ps. Gdy dowiem się więcej zedytuje posta ;]

Edit:

Tak jak obiecał tak i uczynił. Benjamin Cousins oficjalnie zapowiedział nowego Battlefield'a. Będzie on nosił nazwę Battlefield Play4Free (Battlefield Graj za darmo) i wydaje się być darmową, lekko zmodyfikowaną (w opublikowanym trailerze oglądamy walkę pomiędzy armią USA i armią Federacji Rosyjskiej na mapie Strike of Karkand) kopią znanego i lubianego Battlefield 2.

Gra jest tworzona przez ludzi odpowiedzialnych za BFH, ma mieć stosunkowo niewielkie wymagania i będzie przeznaczona dla maksymalnie 32 graczy. Odpowiadając na pytanie z poprzedniego news'a: gra wyjdzie tylko i wyłącznie na komputery osobiste.

Przed Wami pierwszy trailer:

Opublikowano

Uuuu. może być ciekawy xD . czekam na dalsze info ; ] . bym zapomniał , łap plusa ; ]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@Up

Gra jest tworzona przez ludzi odpowiedzialnych za BFH, ma mieć stosunkowo niewielkie wymagania i będzie przeznaczona dla maksymalnie 32 graczy. Odpowiadając na pytanie z poprzedniego news'a: gra wyjdzie tylko i wyłącznie na komputery osobiste.

Trudno przeczytać :P

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi się on na razie nie podoba...

O wiele bardziej wole BFH :D Jak zobaczyłem 1 trailer bfh to od razu mi się spodobał po 1. Grafika xD 2. Grywalność 3. Humor

A w tym bf'ie widzę zwykłego schotera w 95% podobnego do bf2. No ale zobaczymy co będzie dalej może coś do niego nowego wprowadzą :)

Opublikowano

No cóż, pamiętajcie że w końcu to będzie za darmo, a to duży +. Jednak mnie ta premiera nie interesuje, czekam na BF3 ;)

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Ja także czekam na BF3 bo BC2 - Vietnam jakoś mnie nie przyciąga ...

to coś wygląda jak BF2 ... mapy takie same z tego co mi się wydaje, grafika taka sama albo troszkę lepszy (jak w AA2) ...

Lipa, ale w końcu jak za free to się cieszę ;D

Opublikowano

masz + za info a co do gierki jeśli robią to goście od BFH

to nawet ładna grafa

zagram albo raczej zobacze jak się gra także czekamy

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano
http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=7020

Znalazlem ze koledzy z gry online grali w nowego bf-a ciekawe

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Gierka zapowiada sie super jak na darmowego bfa :D . Jeśli będzie ciekawa to napewno zobaczycie mnie w akcji :>

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Ale dopiero w otwartej becie ; ] . Rekrutacja do zamknietej bety skonczyla sie wczoraj a ja 1 dnia po otwarci strony wyslalem prosbe o udzial w zamknietych testach ;p

no to daje interview ;p

ale sie nakrecilem na ta gierke xD

nastepny filmik

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nic szczególnego... Plagiat BF'a 2 i tyle... Zmodowane BF2? Mogli się postarać no ale cóż oczekiwać po grze free... Liczą się chęci... Dla tych,którzy mają Bf'a 2 oryginała będą czuli lekki niedosyt no ale co tu zrobić...

+ dla autora za info ;)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Mógł być dopisać że to otwarta beta się wtedy zaczyna... Zamknięta będzie prowadzona od końca tego miesiąca ,... po drugie te informacje masz z linku który podałem... a - nie raczyłeś dać...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mógł być dopisać że to otwarta beta się wtedy zaczyna... Zamknięta będzie prowadzona od końca tego miesiąca ,... po drugie te informacje masz z linku który podałem... a - nie raczyłeś dać...

Po 1 , nie dałem ci minusa , z chęcią obejrzyłem filmiki , a po 2 , cbt startuje podobno od 30.11

Opublikowano

Po 1 , nie dałem ci minusa , z chęcią obejrzyłem filmiki , a po 2 , cbt startuje podobno od 30.11

no właśnie obejżałeś filmiki a minusa nie dałeś patrz na sygne , napisałem że beta startuje w tym miesiącu 30.11 to jest listopad nie.? ;p

333 post xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

powiedzcie mi jak można coś splagiatować z własnej gry -_-" ... oni tylko to przenieśli z PŁATNEGO BF2 do DARMOWEGO BFP4F. Cieszcie się a nie narzekacie ... będą nowe mapy, pewnie też i bronie, a nie kolejny PŁATNY dodatek których już nie robią ...

Opublikowano

@Lenart

zgadzam się z Tobą tylko że , będą mikro płatności i będzie znów pełno dzieci które będą miał 4fun z zabijania tych co są pro a kasy nie mają...

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...