Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aura --> Berserk --> Co Teraz?

LENT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko forumowicze, mam problem, poniewaz wnioskujac z tematu na dole uznalem, ze jednak 3stronne jest lepsze od szarzy, ale od wirka napewno nie.

Ale moj problem polega na tym, ze juz mam dwa bardzo drogie skille na m1+, czyli berserk i aura, a wir tez do najtanszych nie nalezy (na s11 aura 7kk berserk 3kk wir 3kk 3stronne ok. 100k przy np. kd defa+4 20kk)

I w takiej sytuacji wir rozwijalbym okazjonalnie, czyli np. dropniecie, lub kupno po tanszej cenie.

I moje pytanie brzmi czy lepiej robic to 3stronne na m1 i czytac ksiazki codziennie, czy wir i czytac jakies raz na 3/4 dni ?

Przekonajcie mnie jakos i nie piszcie postow typu "wir bo ma wienkrze demejcz na m1 nisz czystrone na g1", bo znajac takich znawcow to nigdy nie mieli tego 3stronnego na g1. I prosilbym o roznice w dmg miedzy wirem, a 3stronnym (na m1 obydwa), poniewaz te 100-200 dmg roznicy to nic u bodego, bo nadrabia zwyklymi hitami.

Dziekuje z gory ! mam nadzieje ze pomozecie

Opublikowano

a Ja Powiem CI tak szarże bym robił ponieważ szarża np do expa Atakuje wiecej moobów a 3 stronne można spalić po 1 a po 2 jak ktos ma nno to na czym wiecej szarża jest tym większa szansa że przebijesz się przez NNo

Pozdro ;)

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

Też gram na s11. Jak chcesz coś taniego, to polecam Szarże, ewentualnie 3stronne, ale rzadko kiedy widziałem żeby ktoś rozdawał 3stronne.

g0Tef.jpg

Opublikowano

jak cos to nie 3stonne tylko szarze bo jak ma ktos np 10%abs to 3-stonne wali 3razy i 3razy nadziala abs

bierz wirka jak masz yangi a jak nie bardzo to szarze

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jezeli juz nie chcesz wirka to dawaj szarze a 3stronne na koncu. Szarza na P sr ma dmg jakies 16k bez kreta. Ale dalbym w wir bo potem bedzie i tak tylko drozec a kiedys bedziesz musial go wbic :D

1017110268.png

<Big :D>

Opublikowano

Ja bym brał 3 stronne bo miałem na privach szarze i 3stronne i 3stronne lepiej sie spisuje A @ up nie kreta tylko kryta @2xup nie 3stonne tylko 3 stronne .;D

652601399840421198520.png

Opublikowano

Zdecydowanie szarże , omdlenie się przydaje w pvp i zarówno do expa .

stop.gif

Zanim pójdziesz dalej Daj -

Poprosze - i 5 ;) Napewno się odwdzięcze ;)

Du Li 101lvl szaman SMOK - OFF

YT2www 91 lvl wojownik BODY - OFF

Candylongju 85 lvl sura BM - OFF

50 postów - 6.11.10

100 postów

150 postów

200 postów

Opublikowano

Dawaj w wir ku sa drogie ale zobaczysz w pvp jak i pvm jak bedziesz kosil :P!

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

hmm powiem ci że 3stronne nie jest takie dobre jak się wydaje... dlatego że kolega ma 62lvl ribek um+ i kd woja a w 1 lvl(pk 768 użyłem do testu) z 3stronnego na G5 po 1.3 ze skrzydełka , a kolega co ma 72 lvl z 3stronnego na 1pkt mi walil po 1.5k ale ma zlodzieja +7 :P

Osobiście polecam wir sam mam 54lv, nie dotuje czy coś w tym stylu a czytam codziennie go wystarczy że posiedzisz trochę na metkach czy cośi bd PRO :)

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Ja ci polecam szarże na dmg bije dobrze jest bd podobna do wirka i zawsze to omdlenie na + (i łatwo wbić na G)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ja polecam trzystronne jest dużo bugów na dmg.Wystarczy poszukać a jak masz kase to i wirek jest dobry.

Opublikowano

Aura--->Wir--->Berek--->Szarża--->3stronne zawsze tak buduje postać ;p ale do expa wir z berkiem odwróc :D

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...