Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z kamaelem.Więc mam kamaela berserker ma dopiero 55 lvl i mam pytanie dzialaja mi tylko dwa skille.Np nie działa mi dark smash,blade rush,shoulder charge itp :unsure: .Pomoc zażywałem z http://www.lineage2-info.pl/articles.php?article_id=193 i nie działa i tam nic nie ma opisanego proszę o szybką odpowiedz.A na google niczego takiego nie znalazłemi.Dokładnie pisze że "Shoulder Charge cannot be used due to unsuitable terms" i tylko to.Na translatorze pisze ze "Shoulder Charge nie mogą być stosowane ze względu na nieodpowiednie warunki".Z Góry dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kamael ma takie gowna ktore przylatuja do niego bijac moba i wiekszosc skilli u niego mozna uzyc dopiero kiedy masz odpowiednia ilosc tego czegos

Opublikowano

Zobacz co ci się pojawia obok w ramce czemu nie możesz użyć skilli

nie sprawdzałem i pisze tylko to co wczesniej mowilem ze nie moge uzyc skilla na servie powiedzieli mi ze bede mogl go uzyc na 80lvl ale ja za bardzo nie wierze w to ze dostaje czar na 40 a moge użyć na 80 ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skille Kamaela polegają na Soulach.Każdy skill potrzebuje inną ich ilość ;)

Skill który ładuje Soul to Life to Soul - zabiera on Twoje hp

powinno działać,powodzenia :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...