Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Szansa Na Drop Kamyka Duchowego Jest Wieksza Z Metka Diabla Niż Z Metka Cienia?

mila1094

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dokładnie jak w temacie

edit Trochę źle sformułowałem miało wyjść czy szansa na drop kamyka duchowego z metka diabła jest większa niż z metka cienia?

Opublikowano

Raczej im większy lv metka tym większa szansa, ale nie jestem pewien.

Liczę na + ;>

@edit widzę że za pomoc dajecie minusy, bardzo mi żal tych co nie potrafią czytać.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Metin diabla lepszy drop

Ostatnio ubilem 4 metki cienia i 4 metki diabla i 3kamyki dychowe z diabla a z cienia 1 :P

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej bić metiny diabła, których rozwalenie nie sprawia większych problemów - oczywiście jak dysponuje się odpowiednim orężem.

Opublikowano

metin twardosci ma 50lvl (drogi UPie)

@top. na 4rum PL o metkach cos niecos pisze o dropie, a pisze tam jakos(nie pamietam dokladnie,moge sie mylic) ze najwieksza szansa na drop kd to metek 70 a reszta to ma mniej wiecej tyle samo %

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano
metin twardosci ma 50lvl (drogi UPie)

@top. na 4rum PL o metkach cos niecos pisze o dropie, a pisze tam jakos(nie pamietam dokladnie,moge sie mylic) ze najwieksza szansa na drop kd to metek 70 a reszta to ma mniej wiecej tyle samo %

wiem ale chodziło mi ze dropnoł mi z Metina Twardości (50lv) na 55lv (moja postac)

a co do innych metków to nigdy nie dropnołem kamyka

Opublikowano

Nie znacie się na niczym !

Lepszy drop kamieni duchowych jest z Metka Cienia !

Najlepszy drop kamieni duchowych: Metin Morderstwa,Metin Pung-Ma,Metin Cienia

Opublikowano

No tak tak teraz wszyscy znawcy. Wszystkie wypowiedzi są na podstawie co komu z czego dropło.

Kolego najpierw podaj level bo to bez sensu. Wiesz mi na 80lv nic nie dropło więc mógłbym ci powiedzieć że nic z nich nie dropi:(

To wszystko zalezy od waszych leveli. Im wyższy tym gorzej. Jak miałem 65 to mi raz dropnął kamyk z metka diabła. A jak miałem 55 ani razu z metka cienia. Ja chodze na metki o tym samym levelu lub 5 wyższe/niższe :)

I taka prawda.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ja jak zacząłem grać na PL'u na poważnie, na początek wbiłem sobie 35 level skille troszke powbijalem, buffa itp. Jak skille u buffa i na główniej postaci były +M6 poszedłem sobie na metki na pustynie/pod św. Ale oczywiście bez rękawicy złodzieja ani rusz ^^ przez cały dzień walenia metków miałem 37 KU 26 KD 18 kamyków D. i syfy z bonem HP, ulepszacze ITp... :unsure:

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

Dobra wyjaśnione. Tutaj znalazłem tylko 2 poprawne wypowiedzi ;)

Chodź na te i na te lecz stawiałbym bardziej na metki diabła z powodu lv :)

Nom też tak radze =)

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...