Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe Okno Windows 7

Rybny1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może co zrobić, żeby odtworzyć metina w mały oknie (windows mode) na windowsie 7 . Gdy zmieniam na windows mode wyskakuje takie coś This may slow the game Za pomoc będą +

Opublikowano

Myślę, że wtedy należy wcisnąć OK potem zapisać ustawienia i włączyć metina, powinien się otworzyć w oknie. Ja mam zarówno XP na kompie jak i 7 na laptopie i w obu kompach mi się wyświetla ten komunikat. Wtedy robię tak jak opisałem i metin odpala się w oknie.

@Edit

A jakby ktoś nie wiedział "This may slow the game." znaczy "To może spowolnić grę." (się zna języki, będąc w klasie angielskiej :( )

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

Od początku. Jak w folderze z zainstalowanym metinem masz Config.exe to klikasz w niego 2 razy. W window mode zaznaczasz tą kropeczką taką co jest obok Window Mode. Potem ukazuje ci się to this may... klikasz ok, następnie klikasz ok w tym oknie Config (w tym momencie się zapisuje). Następnie otwierasz metina normalnie, albo przez obejście czy co tam chcesz. Opisze normalnie. Klikasz 2 razy na Metin2.exe, następnie Rozpocznij grę i w tym momencie powinno sie otworzyć w oknie.

Napisałem ci najprościej jak się da. Jeżeli ci nie zadziała to sorry za spam. Ale mi działa więc i tobie powinno. Na razie ide spać bo późno już.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

Naciśnij na ok, i rozpocznij grę.

85679433.jpg

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...