Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Zrobić Pro Eq Pod Pvp

DEATHxCORExRLZ

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

to tak poradnik do wywalenia . po 1 w butach nie wbija wartosc ataku po 2 w butach nie ma 10% na ludzi po 3. pierwszy raz słysze 15% na uchyłke nowy bon jakis ? po 4. nie ma w branzolecie regeneracji pz tylko w helmie chyba nie pamiętam juz

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Dla zielonych sie przyda ale ja w pvp jestem juz ogarniety takze ale dam ci te LUBIE TO :D

Ta, żeby tych zielonych wprowadzac w błąd?

Zobacz sobie chociaż na pierwsze zdanie, bo po Twojej wypowiedzi wnioskuje, że przejechałeś tylko wzrokiem.

Połowa z tych bonów nie wchodzi w itemach które wymienił.

@topic

Tut'a gorszego nie widziałem.

Wprowadzanie ludzi w błąd i tyle ;x.

Opublikowano

Faktycznie troche przesadzileś z tymi bonami. Lepiej zrobic abs na kazdego we wszystkim i 6/7 bon np 2k hp i wartosc ataku albo silny przeciwko woj 10% :)

Opublikowano

Jak konia zwalisz to bedziesz mial 20k hp i pujdziesz na szpony wydropic orezerwatywe zapomnienia co ci da 10% na krytyczny gwalt

mozesz kupic w Is pierscien dziwek co ci da wiekrza szanse na spotkanie dziwwki i wykorzystac wtedy czerwony spirol zapomnienia

i juz masz pro alfonsa z kutaskiem jak tralala nawet mudzyn ma mniejszego

Bardzo rozwinięta wypowiedź, ale popracuj lepiej na ortografią: ''pujdziesz'' ''wiekrza'' ''mudzyn'' 1. Piszę się pójdziesz. 2. Piszę się większa. 3.Piszę się murzyn ..

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

jak dla mnie to kiepsko napisane , w naszyjniku np. PŻ , miecze , dwuręka , reszta to historia ... a sztylety ? Jak nie masz abs na sztylety to padasz na kilka ciosów ... NIE POLECAM !!!

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Nie ma bonu +3000 HP !!!. Jeżeli w itemie jest WBUDOWANY bon na HP to dodatkowy nie może być !!!

Ty naucz się pisać i czytać ze zrozumieniem.

Spam - raport

Witam, Na niektórych serwerach możesz dodawać wszedzie wartości atrybutów/ hp itd ;) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...