Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Przekazać Itemy Pochodzące Z "Item Shopu"

ObroncaKrzyza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. wiem że istnieje jakiś sposób na przekazanie itemów z item shopu ... takich jak Marmur Błogosławieństwa ( ze szkat Blasku księżyca ) , Pierścienie Expa (1godzinne z metków 85-90lvl ) oraz Magiczne rudy miedzi ( też se szkat blasku księżyca)

Skąd to wiem... ? A no stąd że w 5 minut koleś ukradł mi z postaci 39 marmurów 15 pierścieni expa oraz 14 magicznych rud miedzi ...

Dałem mu passy do postaci (która sprzedawałem) by obejrzał sobie konto ... od razu mówię że nie miał hasła do e maila jak i kodu usunięcia postaci oraz hasła do magazynu...

Jeżeli ktoś wie jak przekazywać te przedmioty proszę odpowiedzieć w temacie ...

Pozdrawiam

fuuyu.png

Opublikowano

może zgadł hasło do magazynu, zrobił postać 1 lvl tam to wsadził i usunał postać??... kod do usuniecia można zmienić na stronie w chwilkę.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Próbowałem podpytać jeszcze tego typa .. jak to zrobił ... twierdzi że jest na to sposób mało osób go zna o.O Jeżeli istnieje moim zdaniem to coś z wykorzystaniem kamer moda ... bo na to zapytanie już nic nie odpowiedział...

@Edit

Od niego już nic się nie dowiem usuną gg

@PoQx

Teraz mi podsunąłeś pomysł ... Może chodzi o coś takiego jak np. z przekazywaniem hwanga na priwach (jakieś pliki od metka US)

Opublikowano

Trzeba zmienić przy każdym itemie który ma być przekazywany przez handel jakąś wartość w item proto, tylko właśnie nie wiadomo jaką ^ ^

@DOWN

Chodzi mi o item proto w cliencie.

I chuj ci dał ten -, myślisz że mnie to obchodzi? -,-

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

tak tylko ze mu nie chodzi o priva ^^ i to swojego bo do item_proto (zmiany wartości ) ma dostęp mała gr. soób to zależy od serwera nie od clienta

Opublikowano

po kiego grzyba dawałeś mu pasy. Gdyby nie to nie było by tej dyskusji. Kropka dziękuje dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...