Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

mam problem właściwie to mój kolega było all ok na kompie a dzisiaj włącza on kompa i nawet nic nie pokaze sie na monitorze i komp sie wyłącza dodam tez ze kompa skanuje on co kika dni wiec raczej nie wirus a jeszcze dodam ze gralismy jakies 2h i komp zwiecha wiec res i caly czas on to ma mozliwe ze komp sie przegrzewa? bo stoi on kolo kaloryfera i tak z polowa jego jest goraca

do modow nie wiedziałem gdzie napisac ten temat a ze tu najwiecej ludzi to tu pisze

zeby nie pisac 2tematu to radze nie uzywac zadnych nielegalnych programow bo mialem sh ito na kamer modzie off a ban na miecha za to mam bana dmg nie mialem i tym podobnym

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Co za leb kompa przy kaloryferze stawia ... Wiatraki nie ogarniaja ... sie nie dziw a od tego ze 2 h gracie to sie nic nie stanie . Ja w Csa po 5h gram :}

1168857539.png
Opublikowano

Możliwe,że system padł. Jakby mógł niech Twój kolega sprawdzi w biosie ile wynosi zajęte miejsce na partycji C... Miałem to samo i okazało się,że system SAM się usunął <_<

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Niech sprawdzi zasilanie , oczysci wiatraki , sproboje go zformatowac , ODSUNAC OD KALoRYFeRA , i niech go rozkreci , spradzi czy all podlaczone dobrze ;)

Pzdr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

eh odsyniecie nic nie dało a co do porady dreszczyka to to jest nie mozliwe bo nie zddazy sie nic pojawic na monitorze wiec nie sprawidzi czekam na dalsze pomysły

@down no ma biorku prz nim i komp tez a to nie wina kaloryfera wiec twoj post uznaje za spam mod daj mu warna

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Sprawdź mu po 1 Zasilacz czy kręcą mu się wiatraczki i na płycie głównej masz Taką okrągłą bateryjkę ona służy do resetu biosa wyjmijcie ją na 15 minut i powinno pomudz ;]

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

To co powiedział Orwin i reszta kolegów... Ja osobiście zrobiłbym tak,że wziąłbym Twój zasilacz i podłączył go do komputera kolegi i sprawdził czy przypadkiem ,,coś" się nie spaliło...

Jeżeli z Twoim zasilaczem będzie działało to znaczy,że musi kupić sobie swój własny a jeżeli nie będzie działało dalej to niech uda się do jakiegoś ,,warsztatu?" lub ,,pogotowia komputerowego" jeżeli oczywiście gdzieś znajduje się taki w okolicy no bo po co męczyć się tutaj i nie zdziałać nic co mogło by ,,ruszyć" kompa... Ja osobiście stawiam na spalony zasilacz ale musiałbym to sam na własne oczy zobaczyć. ;)

Pozdrawiam!

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

proponuje wymienic bateryjke od biosu i powinno stykac. a jak nie to zupelnie wykrec plyte glowna tak zeby jak najbardziej ja zresetowac

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Up wymiana nic nie da Ta bateria nigdy sie nie rozładowywuje ^^ wyjąć na 15 minut i włożyć ;D

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...