Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Twoje Konto Zostało Zablokowane" Na Ile?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam lipe!!!!

hack shield mi wykryl jakiegos hacka ;x

(zadnego nie uzywalem)

na ile sie dostaje bana jezeli hack shield cos wykryl?

konto jest bardzo dobre! zalezy mi na nim!

Opublikowano

jeżeli nie dostałeś jeszcze bana to go nie dostaniesz. Mi też HS często coś wykrywa daje ok odpalam metka od nowa i się tym nie przejmuje.

Opublikowano

heh hack shild se mugł wykryć nie masz bana ^^ hahaha masakra

o boze.. ;/ zalamalem sie czytajac ten post.. niby co ty chciales nim przekazac? bo ja nie rozumiem nic ;o

@TOPIC

nie uzywales zadnego hacka? nigdy?, bo jesli uzywales powiedzmy miesiac temu to i tak w logach bylo wiec ban sluszny, ale to i tak tylko na miesiac pisali na forum, ze bany z logow sa tylko ostrzegawcze i konta sa banowane na miesiac :) wiec nawet jesli bana ci nie odwolaja to ten miesiac jakos wytrzymasz :D i zawsze mozesz napisac do supportu zeby dowiedziec sie dokladnie

Opublikowano

Jeśli HS wykrył Ci jakiegoś hacka, to nie uruchomi Ci się tylko gra. Musisz dopiero usunąć go lub zainstalować od nowa grę. Chyba że masz obejście on Andrzeja to możesz spokojnie jeździć na hackach i botach dopóki ktoś cie nie podkabluje. Wiesz że konfidenci są na tym świecie..... Ja dostałem np. bana na zawsze (na mentalu 72lvl) za powiązanie kont. Na tym drugim używałem DH.

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

UP - miałem dokładnie to samo !!! EM2 nie używam odkad płatny ani żadnych innych. Wczoraj też mi HS pokazał, że coś wykrył a dziś dostałem banana na najlepszej postaci :(( ban dokładnie na miesiac !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

widze że ja mam farta bo często mi wyskakiwało to okienko z HS o jakichś nielegalnych programach ale bana nie dostałem

@wczoraj sprzedałem konto-więc mogą banować

Opublikowano

wow, w końcu zrobili tego HS'a, bo wcześniej cziterów od chuj biegało, a sami nie ogarniali niczego. ;)

g0Tef.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...