Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

JohnCena22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Właśnie dostałem bana i powód to niedozwolone oprogramowanie. Możecie mi powiedzieć jak? Miałem wgrane DMG, ale ono nie działało i tak i tak. Czyżby wysyłało logi?

Opublikowano

Ty nie masz co pisac odwołań do bana.

Je się zgłasza głównie jak jesteś pewny,że zaszła pomyłka.

Darmowe EM2:

http://www.mpcforum.pl/topic/228508-tutw-pelni-darmowe-em2-bez-zadnych-ograniczen-podziekowanie-dla-pana-hexa/

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Opublikowano

Dziwne jest to, że na innych postaciach nie dostałem bana. A tak wgl to bana można dostać w przeciągu dwóch tygodni od zgłoszenia, a ja EM2 nie używam od 1 miesiąca.

Opublikowano

przeczytajcie na forum metka tam gdzies kilak dni temu bylo ze hackschield sam bany naklada na jakis okres czy cos w tym stylu

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Oby nie zrobili tego bana na zawsze.. :(

Takie wyjebane konta mi poblokowali..

Trzeba będzie na przyszłość zabezpieczyć się przed ponownym zablokowaniem..

Aby HS nie wykrywał botów..

Nie wiem.. Zainstalować drugiego Windowsa i pochować dane..

Opublikowano

spam topic ... -.- raport

co do bana nie masz na co liczyć ... sprawdzili logi, lub stare zgłoszenia i mają dowody ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

,,Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym programiści dokonali weryfikacji logów systemowych pochodzących z HackShield i dzięki nim nałożyli setki blokad kont za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokada jest w 100% słuszna i bezdyskusyjna. Odwołania kierowane do Team Metin2.pl w sprawie tych blokad będą zamykane z informacją kierującą do tego tematu.

Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady.''

Art napisał ,,krótkoterminowy''-tydzień rozumiem, ale nie miesiąc ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...