Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxymalna KonfiguracjaAgbota i Scrypta

Bartek7655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak mam glaviera 81 lvl i chcialbym by jak najszyciej expil i jaknajlepszy spot mial... Ktos kto ma moze scrypta dobrego nei scianajacego sie gdzie nie ma ludzi na tym spcoie za duzo (max 1) to prosze o wklejenie scrypta. A co do konfiguracji to prosze o odpowiedz jak skonfigurowac bota tak aby jak najszybeij expil najlepiej jak by sie l@l albo Rossie odezwal na ten temat. ;] pozdrawiam i dziekuje z gory...

Smoke Weed

Opublikowano

Ja mam male pytanie to po co piszecie i nabijacie sobie posty jak i tak nie pomogliscie?! jak byscie chceilio wiedziec to od 61 lvlbije na agbocie i tylko ten spot po prostu mi nie przyjmuje poprawnie bo albo sie scina albo nie dotkne moba wogole -.-

Smoke Weed

Opublikowano

To ręcznie poprawiaj :-) Skrypta jaki problem tam gdzie się zacina :-)

Edyt w notatniku robisz i zmieniasz żeby się nie zaciął :-)

Na czym robisz tego skrypta???

Pozdro

Opublikowano

hmm no wlasnie robie agdevem 4.2 ale tam gdzie mnie zaprowadza to pelno wizzow... i malo co bije mi bot ;/... a jak edytuje zeby gdzies indziej szedl na wolny to juz wogole masakra xD wtedy tam prawie wogole nei bije tylko chodzi jak glupi dlatego prosze kogos kto moze byl na wingach (78-80) czy zna jakiegos dobrego spota a jak zna to moze ma scrypta a jak nie ma scrypta xDD to tylko lokalizacje a droge to juz sobie jakos zrobie ;]

Smoke Weed

Opublikowano

a myslisz ze kto nam na poczatku pomagał w agbocie??

Ja sam sie uczyłem na własnch błedach .... i doszłem do takiej perfekcji ze wbilem 82 lvl wizzarda(nie chwale sie tylko daje dla przykładu)Postac potrafi mi botowac 24/7 bez zadnych błedow .

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

Opublikowano

No i super a po to jest forum by sie dzielic swoja wiedza... Poprosic tutaj o pomoc to polowa postow to ,,a moze byś tak sam spróbował cos zrobic? a nie kazdy ma robic za ciebie wszystko" ... tak trudno pomoc komus?

Smoke Weed

Opublikowano

thx ;] pozniej jak beda wolne servy to tym sie pobawie teraz nie chce mi sie ;] jak skoncze go tomoze wkleje ;]

Smoke Weed

• Dodaj nową pozycję...