Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre Spoty Dla Wizz/Bard Z Nienajlepszym Eq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na karrach jak masz pr0 eq. Skrypta Ci nie nagram, bo

a) jaki bot ?

B) co to ma być ? samoobsługa :]

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@misiek

Wiz jest dobra postacia do botowania ;] prawie najlepsza.. ale musi miec dobry set a zazwyczaj sprawia go sobie na 9d ;]

@up

watpie zeby mial pro eq na tym lvlu

@topic 66 hmm.. ja bym sprobowal na shakramach, jak nie dasz rady to yeti moze? jeszcze kilka lvli i na loozie na maskach w cave pociagniesz.

sygna1o.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja posiadam wizzka 60lv + cler i boce sobie z latwoscia ... mysle ze wizz + cler to duzo lepszy bulid poniewaz masz recovery division z ktorym mozesz spokojnie expic na pt moobach ale ze masz barda... to expij bez spelli obszarowych na moobach 4/5/6 lvi nizszych i tyle. ^ czyli teraz wychodzi na yeti albo sharki ^

Opublikowano

@SonYuo

Możliwe ;'p ja miałem wizza/clera FF (lemerski set) 58lv i padał na Mujigi jak ze skilli aoe atakował i przypadkiem z 3 zahaczył xD

@

Q: Expić z life control ? ;'p

@Topic

Przede wszystkim powiedz jakiego masz bota...

i polecam ci shakram'y ;'p

Opublikowano

jak masz stafa +5 conajmniej , set +4/+5 z dobrym blue , to możesz śmiało iśc na maski w cave nawet ... załączasz life control i masz mobka na hita , potrzebujesz tylko potków 25% HP/MP i nie padniesz na giantach , tylko musisz zainwestować w set z dobrym blue ( szczególnie HP,STR, INT ) i do 74lvl możesz tam siedzieć :D exsp miodzio bardzo szybki ...

Opublikowano

@UP

Czytaj uważnie temat ...

Dobre Spoty Dla Wizz/Bard Z Nienajlepszym Eq

a dokłądnie chodzi mi o :

Nienajlepszym Eq

Czyli ma on set NPC w najlepszym wypadku pare itemow +3 ... więc po co piszesz o tych +5/4 ??

Bez sensu ...

Opublikowano

wizz/bard najlepiej się expi na mobach które maja generale pt ustawiasz w bocie żeby nie atakował pt i najlepiej lac z 1 skilla czyli fire bolt'a.Tylko ze ja tak robiłem od 42-60 nie wiem czy ten sposób wypali na wyższym lvl ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Wybierasz sie ma moby z 3lvle niżej i musisz popatrzeć jakie są spoty, tylko trzeba myśleć logicznie i przemyśleć czy damy rade, jak nie to jeszcze niżej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

hmm ja bym sprobowal na sharkanach bo masz hunta 1200 3x do zrobienia ;) i wgl ^^ 66lv to raczej tam dasz rade

mysle ze na sharkanach do 68/69 i potem maski w cave ale watpie ze dasz rade dojsc bo pewnie bot po drodze padnie bo w koncu robe to jest robe... mysle ze na 68/69 lv staffka +4/+5 se zalatwisz i wgl to na karach sproboj itp itd ^ :) i moja rada to expij bez obszarowych spelli uzywaj tylko fire bolta i ice bolta(tego na 60 nazwy nie pamietam) i odznacz w bocie zeby ci gigow nie bil i tyle raczej dasz rade :) zaznacz tez rzeby najpierw atakowal championa to nic do cbie nie dojdzie i spokojnie se zrobisz 3x questa to zawsze pare %% wiecej

Opublikowano

Odpowiedź została udzielona, autor się nie wypowiada, więc zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...