Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Dmg Hack Na Pl, Jak Zrobić Aby Zadziałał

Gericht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak już wgrałem włanczam przez obejście to nie działa ;/ wyskakuje błąd z HackShield :/

Moje TuT'y

http://www.mpcforum.pl/topic/249997-downloadhot-1-skill-hit-killer-dmgx-7-by-glowa244/

http://www.mpcforum.pl/topic/269354-hotdownloadrun-hack-na-all-v10-by-glowa244/

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale przecież można usunąć folder hackskield..

albo jest jakiś sposób na ominięcie hshield.. wystarczy tylko poszukać, widziałem mnóstwo tematów...

Tak czy siak, DMG na pl działa na 100% mi. Jak nie działa wam, pomoże tylko reinstall metka lub reinstall pliczków na inną wersję, ja

3 raz już dziś powtarzam że 2008 jest najlepsza.

Opublikowano

Wiesz mi akurat bez problemów dmg działa i to nie na pewno że mam inny system niż ty..

@Lubie - ale nie mów że zablokowali dmg na 'pl' bo dosłownie działa ..

2008 najlepiej jakoś zrobić aby hshielda usunać a następnie wgrać to do folderu pack.. ja akurat wgrałem 2008 i z hshieldem mi działało..

Akurat bez logów się nie da ;]

Opublikowano

przecież do mod kamera trzeba mieć najnowsze aktualizacje a skąd je wziąć skoro metek ma być nie patchowany ;] no chyba że jest jakieś inne obejście bo te z mix hack mi nie działa ;)

yyakuza.jpg

Opublikowano

Po prostu mówisz i tym folderze pack w kółko każdy chyba wie że tam sie wgrywa dmg tylko powiedz dokładnie jak zrobiłeś ze metek z 2008 chodzi Ci na kamer modzie.

468x60clear.png<-- jest bez refa :)
Opublikowano

ej mam instalke z metka 2010 wtedy jeszcze co dzialal dmg i co o tym myslicie

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Opublikowano

Gericht tyle że metin2mod na PL nie działa w metinie z 2008 roku, więc mi tu nie koxuj ^^ Jeśli nie nagrasz filmiku jak to działa to znaczy że zrobiłeś TuTa dla reputacji, ewentualnie dla zdjęcia warnów. Czekamy ; ]

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Przez nie spatchowany/ztorentowany nie polaczysz sie z serwerem bo inne ip są :)

FAKE!

@2xUP..

Na bronie też juz nie działa :)

Bynajmniej ten od neono ...

Apsik

Opublikowano

Panowie Powoli powoli bo sie rozpie***... nie nagrzewajcie sie tak na to bo nawet gdyby co 5 odpalilo tak jak z Em to jest 2 klopot zasmarkane Logi ... Kolejne masowe sprawdzanie i znowu bd placz i zgrzyt zebow naprawde dajcie chwiel spokoju i pozwolcie pracowac kreatywnym ludzia bo ja wiem ze za tydzien moze 2 to bd elegancko zcracowane czy ktos wymysli na to patenty bless

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dokładnie, nie zmyślajcie dalej, ten metin2mod:

http://hotfile.com/dl/78623256/014586a/Metin2mod_pl_27102010.exe.exe.html

czyli obecny m2m na PL, nie ma prawa działać na niepatchowanym 2008. Wyskakuje pełno logów i błędy hack shielda, sorka ten temat to nie wypał.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Akurat mi działał jeszcze przez kilka dni..

Jezu to że nie zrobiłem głupiego filmiku to nie znaczy że to fake.. po prostu nie będę ci prezki robił jak dmg używam o.O

Jeżeli wa mnie działa no to przykro mi, niektórym działa niektórym nie..

Opublikowano

Jak na razie działa tobie i EmpioS'owi który wcześniej nie wchodził do tematu tylko od razu na pisał posta... Sprawdzam takie rzeczy, więc wybacz, jeśli działa tylko autorowi to znaczy że nie działa ^^ Film mozesz nagrać frapsem, 30 sekund wystarczy. I z widocznym serverem.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...