Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prospa o napisanie ticketa

Erox2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka może ktoś mi napisać ticketa o odblokowanie konta ? Wykryto mi hacka a nie miałem go włączonego ani nie miałem żadnego na kompie

Opublikowano
" Wykryto mi hacka a nie miałem go włączonego ani nie miałem żadnego na kompie"

Może miałeś,ale o tym nie wiedziałeś.Zrób formata jeżeli się boisz o kolejne bany. The.Fast.Men nie udzielaj się na temat "Emo"

Gg 828754

Hackuje na Poland server ! I co mi zrobisz ? Gówno mnie to obchodzi ,że mieszkam w Polsce !

Niemcy i inne kraje też chcą pograć (są też ludźmi a nie "nie hackuj na poland") Niemcy też mają hakerów !

Dasz mi bana za to ? Ch** mnie to ! Zrobię nowe konto !

Nie piszę poprawnie po Polsku.Co cie to jak ja pisze? mój interes !

Opublikowano

Formata robię co tydzień i proszę napisz mi ktoś tego ticketa ? Bo nie jestem zbyt dobry w Angielskim

na translate.pl tak mi przetłumaczyło ale to do bani

Witam!

Chciałem prosić o odblokowanie mojego konta nick scyzor4you . Wyszedł mi komunikat że został wykryty hack tylko że ja nigdy nie używałem hackow ani nie miałem nigdy. Czytałem na rożnych forach że innym ludziom tez tak się dzieje.

Zależy mi na tym ponieważ niedawno miałem premium i mam kilka broni oraz duży lvl

Pozdrawiam! i Proszę o spełnienie mojej prośby

tłumaczenie translate

I greet! I wanted to ask nick my unblocking account scyzor4you. Message has left (has gone out) me that it has been discovered only hack that never I have unused hackow neither I had. I read on corner forums that other people of theses so history < happen >. It depends on me it as I had bonus recently and I have several weapon < defend > and I salute big lvl! And please, < ask > about my implementation of request

Opublikowano

Początek jest dobry ale potem...

Moja wersja:

I greet! I wanted to ask to unblock my WarRock account scyzor4you, when i was play WarRock, hackshield was pop-up with reason: Hack detected... but i never was used any hacks and i don't have this applications on hardware. I don't want to lose this account because i had bought premium and it was many good weapons.

Thank you, regards scyzor4you

Mniej więcej coś takiego.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

ok dzięki zaraz wyśle im może coś pomoże. Jak myślicie od banują ? A jak od banują to po jakim czasie ?

I co dać w Subject ?

Opublikowano

Lekka alternatywa.

Napisz tak :

Dear K2,

I love you, your lags, bans for nothing and hackers. And i really want to explain that a did not ever use hacks. If you can not detect and ban real hackers, but fair players i suggest that you need to buy new brain.

So now... unban my account and die motherfuckers.

Regards,

scyzor4you.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...