Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec sprawa jest bardzo wazna :PP

Chodzi mi o OBEJSCIE PATCHOWANIA... Gram na serverze SHelong.eu i nie moge za nic pograc na dmg hacku bo za kazdym razem gdy wlaczam gre to mi sie patchuje...

[kamer mod nic nie daje]

Tulek mial pomoc ale nie pomogl :PP

Jesli ktos wie jak to zrobic odwdziecze sie +++ i 5 i oczywiscie w grze :PP

POZDR O :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To jakiś privek? Jeśli nie to znajdź pliczek metin2client.bin i zmień jego nazwę na metin2client.exe i odpalaj tym oto pliczkiem. Niestety nie wiem w jaki sposób łączy się z tym serwerem. Popatrz też na te sposoby, może Ci się uda: http://www.mpcforum.pl/topic/73088-metin2-czyli-3-sposoby-na-torrenta/

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Pobawię się z tym troszkę, mozliwe, że uda mi się do czegoś dojść ;)

byłoby Mi baardzo milo xD

userbarwb.png

Opublikowano

Poszukaj pliku shenlong.bin i zmień jego nazwę na shenlong.exe . Myślę, że to powinno pomóc, w 100% nie jestem pewny gdyż nie chce mi się czekać aż się spatchuje <_<

edit. Oczywiście privka odpalasz plikiem shenlong.exe

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Poszukaj pliku shenlong.bin i zmień jego nazwę na shenlong.exe . Myślę, że to powinno pomóc, w 100% nie jestem pewny gdyż nie chce mi się czekać aż się spatchuje <_<

edit. Oczywiście privka odpalasz plikiem shenlong.exe

niestety nie ma takiego pliku ;/

userbarwb.png

Opublikowano

Jak narazie to doszedłem do tego, że odpalając pliczek shenlong.bin aktualizujemy tylko patchera. Czystego metka 2008 można odpalić poprzez plik metin2.bin jednak shenlong loguje się na serwer właśnie poprzez patchera a sam plik metin2.bin jest zablokowany. Popróbuje poprzerzucać pliki z folderu pack, może to coś da. Jeśli mi się uda poinformuję Cię o tym w tym temacie.

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Jak narazie to doszedłem do tego, że odpalając pliczek shenlong.bin aktualizujemy tylko patchera. Czystego metka 2008 można odpalić poprzez plik metin2.bin jednak shenlong loguje się na serwer właśnie poprzez patchera a sam plik metin2.bin jest zablokowany. Popróbuje poprzerzucać pliki z folderu pack, może to coś da. Jeśli mi się uda poinformuję Cię o tym w tym temacie.

ok wielkie dzieki

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...