Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Witam Tekstury Normalny Czy Inne

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Wolisz Normalne Tekstury takie jak maj? na polskim metinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was prośbę chciałbym namówić mojego kolegę na zmianę tekstur klienta taką jaką ma Metin2 PL.

Lecz z drugiej strony szanuję jego prace itp nad clientem,ale mi się te tekstury i wygląd nie podobają za dużo zbędnych rzeczy kolor rangi kolor npc czcionka podłoże połysk broni zbroji i menu takie brązowe ;/ .

ja wolę tekstury takie jak na pl i ładnie wszystko

a teraz krótko , woli Cie tekstury modyfikowany czy takie jak na polskim metinie mają odpowiadać w ankiecie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi też znudziły się zwykłe.

Takie jak na zdjęciu miałem parę dni, ale wczoraj znalazłem śnieżne i pustynne więc teraz na nich jadę ^ ^

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Te nie sa złe jednak na 80% Dedykach takie są więc radze najnowsze z PL'a ^^. Co do ETC, jest OKROPNE! Znajdź jakiś ładniejszy... jak chcesz mogę Ci pomóc

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Wiesz, wszystko zależy od tego jakie więzi was łączą. Jeśli bardzo braterskie to powiedz mu, że jego tekstury są wspaniałe, idealne, gniotą na łeb textury z PL'a. Jeśli wasze stosunki są w miarę chłodne, to jak wcześniej komplementuj jego texturki, bo być może wasze stosunki wzajemne sie polepszą. A jesli jesteście "dalekimi" kolegami, nie ubicie się, a przyjaźń istnieje tylko np dzięki przyjaźni waszych matek lub wspólnemu strzyżeniu ogródka u księdza to zbesztaj jego textury. Powiedz niech wypier**** z takim gniotem, bo ci szkoda oczu, żeby na to patrzyć.

@Topic

Lepsze pla jednak :)

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.