Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ku-G1

nikepk12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile musze kupic silnych cial zeby weszly mi z M1 do G1 i czy np na m4 bede mial 3 ksiegiz powodzeniem a ostatnia bedzie zla to odnowa 4 ksiegi musze czytac jak to jest?!

bo kupilem konto ale iono na sprzedaz jest i gram odnowa i chce wiedziec

Opublikowano
  • M2 - 1 Księga

• M3 - 2 Księgi

• M4 - 3 Księgi

• M5 - 4 Księgi

• M6 - 5 Ksiąg

• M7 - 6 Ksiąg

• M8 - 7 Ksiąg

• M9 - 8 Ksiąg

• M10 - 9 Ksiąg

• M11(G1) - 10 Ksiąg

Opublikowano

Jakie z WAS neo jestem glupi wiecie ja sie pytam czy np jak na m5 wejda mi 3 ksiegi a czwarta spali to odnowa trzeba wbijac wszystkie!!!!!

na co te posty dajem wam limit minusow

Opublikowano

Jakie z WAS neo jestem glupi wiecie ja sie pytam czy np jak na m5 wejda mi 3 ksiegi a czwarta spali to odnowa trzeba wbijac wszystkie!!!!!

to naucz sie pisac bo nie da sie ciebie zrozumiec jebany matole

idz do szkoly tak na marginesie

Opublikowano

Nie jestes psem zeby chodzic do budy pisze jak chcem i mam na to wyjebane co jakis 14 latek o mnie mysli

czy napewno jak juz mam wbite 5 KSiag a brakuje 2 i 6 spali to niemusze odnowa czy zaczynam znow od 5 i te co zaliiczylo zostaja

Opublikowano

Nie jestes psem zeby chodzic do budy pisze jak chcem i mam na to wyjebane co jakis 14 latek o mnie mysli

czy napewno jak juz mam wbite 5 KSiag a brakuje 2 i 6 spali to niemusze odnowa czy zaczynam znow od 5 i te co zaliiczylo zostaja

No to sie mamusia zdziwi jak na zebraniu dowie sie ze synek nie chodzi do szkoly

Opublikowano

Natomiast ja ci daje warna za wyzwiska + brak ortografi tak ode mnie :>

Może się oduczysz wyzywać i minusować :)

Przecież ci mówią!

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

po 1 niebawiem sie w minusowanie po 2 odpierdol sie od mojej matki zreszta wyzywaj ja ile chcesz po 3 twoj problem co o mnie myslisz

Opublikowano

po 1 niebawiem sie w minusowanie po 2 odpierdol sie od mojej matki zreszta wyzywaj ja ile chcesz po 3 twoj problem co o mnie myslisz

Natomiast ja sądzę iż twa osoba jest co najmniej irytująca. Jesteś człowiekiem niedokształconym , mającym niski poziom inteligencji.

To jest polska młodzież. 24h na kompie. Nie jest psem więc do szkoły nie będzie chodził.

No taak ... można i tak tylko co ty będziesz później robił? Mieszkał pod mostem

Pisze jak chcem

niebawiem

Daleko z tym w życiu nie zajdziesz. Więc weź sie chłopcze do roboty i zacznij uczyć bo póki co masz jeszcze wiele do zrobienia.

Przecież to oczywiste że nic ci się nie stanie bo wtedy wbijanie skilii było by niemożliwe. Wyobraź sobie wbijanie 10 ksiąg jak np. mi od 7 dni ani jedna nie weszła. Niemożliwe !

Gdybyś chodził do szkoły umiałbyś logicznie pomyśleć i sobie odpowiedzieć na pytanie ;)

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Natomiast ja sądzę iż twa osoba jest co najmniej irytująca. Jesteś człowiekiem niedokształconym , mającym niski poziom inteligencji.

To jest polska młodzież. 24h na kompie. Nie jest psem więc do szkoły nie będzie chodził.

No taak ... można i tak tylko co ty będziesz później robił? Mieszkał pod mostem

Daleko z tym w życiu nie zajdziesz. Więc weź sie chłopcze do roboty i zacznij uczyć bo póki co masz jeszcze wiele do zrobienia.

Przecież to oczywiste że nic ci się nie stanie bo wtedy wbijanie skilii było by niemożliwe. Wyobraź sobie wbijanie 10 ksiąg jak np. mi od 7 dni ani jedna nie weszła. Niemożliwe !

Gdybyś chodził do szkoły umiałbyś logicznie pomyśleć i sobie odpowiedzieć na pytanie ;)

ostro pojechales hahaha :D:D:D:D:D:D:D:D

okolo 100 Ku :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

wisi mi co mowi o mnie 14 letni kidek przyszlosc mam juz zapewniona wiec bye Kociaku nie bede walil mlotem jak ty w kopalni

Nie wiem czy ty masz przyszłość zapewnioną bo z takim poziomem i wykształceniem to nie wiem gdzie ty chcesz robić :)

Poza tym ten 14 latek jest być może mądrzejszy od ciebie :)

I to by było na tyle. Odpowiedzi uzyskałeś.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

@TOPIC

Trochę kasy wydasz na książki, jak przeczytałeś 3 książki poprawnie, a 4 spalisz, to nie musisz od nowa.

@Dyskusja

Joaquin po chuja się z nim w dyskusje wpierdalasz ? Widać, że to łepek nie wiedzący co to życie.

Przyszłość masz zapewnioną ? Czyżby portfel tatusia ? ;) Tatuś nie będzie żył wiecznie.

Wątpię, żebyś miał przyszłość " zapewnioną ", jak ty nawet nie potrafisz się poprawnie wysłowić... śmieszne i żałosne i nie wyjeżdżaj Nam, że mamy po 14 lat..

g0Tef.jpg

Opublikowano

firma po tatusiu haha rozwalasz mnie wykorzystuje talent w klubie pilkarskim Werder Brema w juniorach w niemczech nie to co no-liife taki jak ty skupia sie tylko na pracy robie to co chcem i sprawia mi przyjemnosc

kontrakt mam na 3 lata a od 2015 roku gram w oficjalnym skladzie

Opublikowano

Firma tatusia ? Gdzie ty to przeczytałeś ? Widzisz spadająca gwiazdko swój " TALENT " ? Nawet przeczytać poprawnie nie potrafisz, a piłkarzykom trochę inteligencji nie zaszkodzi. ;)

Ja no-life ? Może przez ten tydzień, ahh ta choroba ;). Gdy ktoś ci będzie kazał iść na prawe skrzydło, to Ty pójdziesz na lewe, bo jesteś taki wybitny piłkarz. Nie pisz więcej postów, bo robisz z siebie pośmiewisko.

g0Tef.jpg

Opublikowano

20090607101218!Ja_pierdole.jpg Potem będzie biegający analfabeta :ninja:

Dobra koniec koniec.. sorki że się tak zapędziłem ale poprostu mnie trafia jak takich wdze.

Ok a więc wyjaśnione  Zamykam panowie 

1306263410-U198706.png

Opublikowano

O ile wiem żeby grać trzeba też coś umieć.....A ja nie skupiam się tylko na pracy...Mam czas na grę na kompie wyjście z kumplami na uczenie się ( Uczenie się ahh....to slowo jak widać jest ci zupelnie obce) i wiele innych rzeczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...