Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl]Stawianie Servera Alpha [Hamachi]

K0xRLZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko dobrze ale kiedy próbuje wbić na serwa nie mam żadnych błędów wchodzi loging in i lag muszę wyłączać z menadżera zadań i to procesami czy to wina mego kompa bo mam dość starego (ok 6 lat xD) ale jest podkręcany więc jak to nie komp to napiszcie co

Opublikowano

elo mam taki problem grac moge z kolegami ale niestety spawni nas tylko w piekle o co chodzi ? jak spawnic siebie w swiecie normalnym?

ZbIeRaM --- :D

Opublikowano

w properties daje hellworld=off czy jakoś tak

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś odpowiedzieć czemu mam cały czas LOSTY? Tzn Disconnecty wchodze na kumpla serwer a po 10 sekundach mnie wyrzuca i jest napisane :

Connection Lost

INTERNAL EXCEPTION: java.io.E0FException

Proszę o pomoc ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie działa :) Kolega postawił serv, gra sobie tam, a gdy ja się chcę połączyć to mam cały czas Connecting to server... ,a potem Failed to connect to the server, Connection timed out: contact

WTF??????

Jak to naprawić

Opublikowano

Próbowałem , ale sie nie udalo. Zrobilłem wszystko co on i nic;/.

Ktoś mi wytlumaczy o co chodzi, nie moge wejsc na zaden server nawet na moj i nie moge dolaczyc do innego, a gdy robie wlasny server to z javy wyskakuje takie cos: [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?

Ktoś mi to wytlumaczy ?:(

Opublikowano

Kumpel zalozyl serwer i mamy taki sam problem jak adambuszelen1.

Czy mial by ktos chwile zeby nam wytlumaczyc jak postawic serwer? On ma win7

Postaramy sie odwdzieczyc (kumpel ma fajan siostre xD) Jak cos to pisac w temacie,pw albo skype tymbark1311. z góry wielkie dzieki!

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Mam to samo co panowie @UP. Nie postawie serva bo moi kumple maja:

Failed to connect to the server

connection timed out: connect/code]

• 1 miesiąc temu...
Budowniczy
Opublikowano

Gdzie zmienić login? W jakim pliku? Bo wpisuje poprawny nick i pisze Connection Refused: Bad Login. :huh:

Opublikowano

@edit

Ej ja mam serwa ładnie pięknie tylko jak znaleźć kolegę bo szukam i nie umiem znaleść :D

@edit2

Czemu jak zrobiłem serwer to teraz jak niszcze np: piasek to on się robi na nowo ?

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...