Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mod By .Kamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam mały problem gdy wrzucam do spatchowanego metin'a, i storentowanego moda, kamera to jest chuj , nie dziala ogólnie nic, mam jakiś error log, ale to jest mod do Pl'a a ja wlasnie zaczołem grać w PL'a, i mam pytanie jak moge sobie pograć na modzie kamera, bo dmg hack nie działa na zwykłym .

Już działa, prosze o zamknięcie tematu.

Opublikowano

@Up co ty gadasz?..

Co ja majstruje nic nie robie chce poprostu sobie dmg hacka kurwa mieć , na tym jebanym modzie albo kurwa bez

Opublikowano

@Up co ty gadasz?..

Co ja majstruje nic nie robie chce poprostu sobie dmg hacka kurwa mieć , na tym jebanym modzie albo kurwa bez

To sobie go zrób... Dziecko-> myślisz, że jak co chwile będziesz chu***ać i ku****ać to będziesz fajne? Za to są bany wg regulaminu...

... i jeszcze jedno. Wgrywasz/usuwasz INGERUJESZ.

Ja, żeby nie robić nowego tematu których i tak już jes wiele zadam swoje pytanie tutaj:

Czy jest teraz DMG który zwiększa obrażenia z miecza i skila na PL (ala Neono)?

Ewentualnie jakiś x6 na skila (coś jak Andrzeja). Proszę o odpowiedź i linka (o ile to nie robi problemu). Pytam bo podobno coś porobili, że stare dmg nie działają czy cuś.

Opublikowano

Up , jebni sie w głowe zanim coś napiszesz

i jeszcze jedno. Wgrywasz/usuwasz INGERUJESZ.

Chyba cie stary chujem karmił , napisałem koniec tematu i spierdalaj mi stąd.

Opublikowano

Internetowy kozak z poziomem kultury poniżej zera i brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem, raport.

Ponawiam swoje pytanie odnośnie DMG.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...