Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][({Zlecenie})] Sygnatura

Essence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosiłbym o zrobienie Sygnatury w rozmiarach 300x200, za kazda propozycje + oraz 5

Sygnatura:

Tematyka:Wilk

Wysokość:200 Szerokość:300

Kolorystyka:taka jak na obrazku

Napis:Lone Wolfs

Inne:Coś związane z wilkami

Jak mówi Liroy sztuką jest żyć a najpiękniejszym arcydziełem jest żyć i nie zejść na psy.

Opublikowano

a61afb87f22afa7a.jpg

Dzieki masz +, ale to jeszcze nie to, chodzi mi bardziej o z lepsza grafika tutaj zalaczam obrazeczek

wolf_wallpaper_by_Tigrshark.jpg

ten obarazek oczywiscie bez podpisu ;p

Jak mówi Liroy sztuką jest żyć a najpiękniejszym arcydziełem jest żyć i nie zejść na psy.

Opublikowano

c0c4ce30fc5dd153.jpg

Ooo coś takiego tylko żeby napis był koło twarzy był napis Lone i niżej Wolf tylko taką lodową czcionką aby pasowała do reszty obrazka :) i oczywiście 300x200 nie wieksze :)

Bardzo bym prosił o naklejenie jeszcze tutaj jakiegoś napisu i jesli uważacie, że trzeba dodać jakies dodatki takie związane z krwia i sniegiem to wklejcie nizej zalaczam obrazek ,

jak bedzie wszystko gotowe to porównam i zobaczę który wyjdzie najlepiej :))wolf-300x200.jpg

Na tym obrazeczku oczywiscie napis z lewej tam gdzie jest cien :)

Opublikowano

762f6bdbd8f401f6.jpg

51f84533866a401d.jpg

Ziomuś a czy dało by zrobic jakaś fajna lodowa czcianka?

Opublikowano

Mniej wiecej tak to ma wygladac:P ale mi sie jeszcze nie podoba, ale dziekuje bo widze ze Ci zalezy zeby mi pomoc:P

i Kolego jakbys mógł tego obrazka nie cieniowac;p

Opublikowano

theisnasdgkopia.png

Zrobiłam tego wilka bardziej realistycznego, chyba się nie obrazisz ^^

Nie skądrze ;] Jest bardzo dobrze, tylko czy mógłbyś mi to zmniejszyć na rozmiar 300x200 oraz 400x150? I bez tego©swdw;]?

Opublikowano

Refresh

SylverWolf to jak mogłabyś mi go zmniejszyć jeszcze bo ja nie mam o tym zielonego pojecia?

Opublikowano

Hmm zobaczmy .. bo własnie tylko takie rozmiary muszą byc 300x200

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobre:D zrób coś jeszcze z tym i czapke mikołaja na glowe wilka, i jakby sie dało to jeszcze 1 realniejszego tego wilka lub zróbcie cos z tym nie muszą być wymiary 300x200 wystarcza xxxX200

Opublikowano

Refresh, przydała by się tu pracka dudsonowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...