Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dinary

ziomek024c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jestem nowy.Musze powiedziec z e na tej stronie jest malo hakow.Ale nie o Tym mowa.Widzialem na youtube filmik co gosciu se zmienia stan kasy na ile chce.Moze ktos wie co to za hak i da linka to dla mnie wazne

7330.png

Opublikowano
Ale ten gosciu mial kupione wszystkie bronie i normalnie nimi gral

Wszystkie powiadasz? Jak dla mnie miał VIP hacka, bo jak można mieć wszystkie bronie? No chyba, że z kasą nie miał co zrobić.

@2xUp

Zgadzam się, że ta zmiana jest tylko wizualna

-------------------------- Moje gg: 2001553

"Są ludzie, nie lubiący kapitalizmu i ludzie którzy nie lubią komputerów osobistych. Ale nie ma takich którzy lubią pecety i nie lubią Microsoftu" - Bill Gates

-------------------------- Mój nick w War Rock'u to: zbitaszyba

Zarejestruj się - pieniądz nadchodzi

Opublikowano

Up

Masz racje albo niemiał co z kasą zrobić albo wkleił ? A od kiedy ten filmik jest ? Bo jak dosyć pół roku to mógł mieć wklejone.. Bo Vip hack raczej nie kupuje broni tylko masz za free ;P

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

Opublikowano

Nie jestem tutaj żeby brać hacki. Dawać będe ale i tak nie hackuje szkoda mi konta. Jeśli kogoś uraziłem tom sygnaturką to sorka. Ale jestem na tym forum bo podobia mi się bo czasami gdy potrzebuje pomocy to ją dostanem, albo ja komuś pomogę.

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

Opublikowano

Ja widziałem kolesia co ubijał ludzi na 1 lvlu z famasa,p90,m60 itp (bez premki) powiedział ,że to vip gm hack retail

Gg 828754

Hackuje na Poland server ! I co mi zrobisz ? Gówno mnie to obchodzi ,że mieszkam w Polsce !

Niemcy i inne kraje też chcą pograć (są też ludźmi a nie "nie hackuj na poland") Niemcy też mają hakerów !

Dasz mi bana za to ? Ch** mnie to ! Zrobię nowe konto !

Nie piszę poprawnie po Polsku.Co cie to jak ja pisze? mój interes !

Opublikowano
OSTATECZNIE BYŁO MILION TAKICH TEMATÓW. NIE DA SIĘ WKLEJAĆ DINARÓW ZA KTÓRE MOŻNA KUPOWAĆ BROŃ

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

• Dodaj nową pozycję...