Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bug Na Nerdmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógł by ktoś napisać mi jaki jest bug na kase na nerdmt2??Słyszałem że coś z egzekutorem wojennym,ale nie wiem ocb.Może ktoś pomóc daje 5 i +.Z góry dziękuje.

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

Ja znam taki: Idziesz do handlarza zbrojami,wybierasz opcje z helmami potem na chacie wpisujesz komende /bot i tak : timer taki jak jest czyli 0.5 shopitempost 1 a BuyAtStone 80 ^^ i za nim sie obejrzysz bedziesz mial naprawde sporo kaski ;d

Opublikowano

Ja znam taki: Idziesz do handlarza bronia,wybierasz opcje z helmami potem na chacie wpisujesz komende /bot i tak : timer taki jak jest czyli 0.5 shopitempost 1 a BuyAtStone 80 ^^ i za nim sie obejrzysz bedziesz mial naprawde sporo kaski ;d

A możesz mi powiedzieć na czym on polega ze co kupuje i sella helmy jakies czy co??

A i handlarz zbroja ma helmy;]

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

A możesz mi powiedzieć na czym on polega ze co kupuje i sella helmy jakies czy co??

A i handlarz zbroja ma helmy;]

Kupuje upiorna maske+9 za 20k a sella za 178k ;]

Opublikowano

omg -.- shopitempost 1-to jest upiorna maska ^^

Ale obojetnie jakie krolestwo??Ja shinsoo nick:KoXu jak cos.A upiorna 10kk kosztuje

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

Ale obojetnie jakie krolestwo??Ja shinsoo nick:KoXu jak cos.A upiorna 10kk kosztuje

Ja gralem w chunjo ale w innych krol. tez to powinno byc...sprobojcie shopitem post 2 jak nie dziala to juz nie wiem...