Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do ogarniętych nie możecie przerobic easymetin na darmową wersję lub zrobić jakiś odpowiednik tego bota chyba crackowanie tego badziewia nie powinno być strasznie trudne zna sie ktoś tutaj na tym

Albo jak jest to możecie dać linka do sprawnej wersji easymetin darmowej lu innego bota na globala PL

Opublikowano

Jasne, ja przerobie na taki, którym będziesz mógł grać bez abonamentu...

....tylko musisz jednorazowo zapłacić mi 300zł, pasuje?

Nie zaczynaj tematu bo jeżeli ktoś miałby to zrobić to już by to zrobił, a jak ma zrobić to zrobi, koniec i kropka.

RMCF

Opublikowano

Już jakieś problemy jezu nie masz pojęcia o temacie to nie odpowiadaj i na 100% da sie easymetin przerobić na darmówke jak każdy inny program albo zrobić identycznego bota tylko przez kogos innego darmowego to sie napewno da zrobić i jakoś nikt nie robi :) a przydało by sie albo zrobić tańszą konkurencję easymetinowi bo 30zł za miecha przesada

Opublikowano

hmm jak ktoś ma jakiś kontrakt z Tym Typkiem co robi Moda do PL to z nim można by zagadać czy by swojego serva nie ogarnoł żeby EA na jego servie chodzil ;]?

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

desz19 - zrozum to ze nawet zeby zrobic darmową wersje em2 trzeba mieć swój własny serwer (swoje miejsce w sieci ) a zeby mieć taki serwer trzeba zaplacic jak to mowi indexx okolo 300 zł wiec watpie zeby ktos byl taki chojny i bo to zrobil

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Kurwa!

To nie takie proste gdyz wiekszosc skryptow jest na serwerze.

Wiem, zrobilem objescie skryptu logowania i gra sie nie chciala wlaczyc.

To jest zbyt solidnie zrobione.

Turcy juz podobno maja craka jak oglosil CraftyGeek, przedstawiciel EM2 w naszym kraju:)

65994253024037513199.png
Opublikowano

No to jak turasy mogli to my też raczej nawet nie jest problem w tym głupim serwerze tylko w tym czy ktoś wogule to umie bo te 300zł to nawet zrzute na fotum zrobić i każdy po 1zł i kto dał to dostaje czita i by normalnie poszło tylko trzeba chęci mieć i kogoś kto umie takie rzeczy ;)

Opublikowano

desz19 - zrozum to ze nawet zeby zrobic darmową wersje em2 trzeba mieć swój własny serwer (swoje miejsce w sieci ) a zeby mieć taki serwer trzeba zaplacic jak to mowi indexx okolo 300 zł wiec watpie zeby ktos byl taki chojny i bo to zrobil

moja siostra starsza ma index jak cos może pożyczyć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...