Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Funsmt2 [PL] [Hamachi]

ZangetsU058

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zajebiaszczy

fdc2f9ad435a4ac18df7871bcbaba3b8.0.gif

21reymysterio_sygnatura_.png

Zbieram Plusiki "+" Więc jeśli podobał Ci się Mój Post daj mi "+" Ciebie to nic nie kosztuje =]

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

właśnie dzieci metina + dla cb muj nick BuuuUuuuBuuu

Po 1 to inwest w słownik..

Po 2 to widzę, że każdy z was jedzie na te "Dzieci metina" ale nic na to nie poradzicie, a <za przeproszeniem> opierdalanie ich nic nie da bo i tak będą robić swoje. Nie ma się z tym co męczyć.

Poza tym współczuje rodzicom tych tzw. "Dzieci metina".

Opublikowano

Po 1 to inwest w słownik..

Po 2 to widzę, że każdy z was jedzie na te "Dzieci metina" ale nic na to nie poradzicie, a <za przeproszeniem> opierdalanie ich nic nie da bo i tak będą robić swoje. Nie ma się z tym co męczyć.

Poza tym współczuje rodzicom tych tzw. "Dzieci metina".

Zgadzam sie w 100% z Toba ;]

Daj + Nie Badz Zyd :P

http://wszystkometin2.streemo.pl --- wbijaj ; ]Wszystko o metin2 ;]

Opublikowano

Nie no bez przesady serwer nie jest taki baardzo zły

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Opublikowano

Boże.. serwer fajny ale admini mają z deklem. Mieli focha więc usuneli sklepy gdzie 50% ludzi eq robiło (w tym ja wszełem akurat na serwer). Klną co chwile. Admini robią konkursy w których co 2 słowo to KU***. Admin to jakiś gej chyba.

Serwer fajny ale atmosfera nie na poziomie.

Opublikowano

@UP

Kultura była ale neo tak wkur****ą ludzi, że ta kultura znika...

@2xUP

HA zabrał sklepy bo noobki kupowały itemki, a potem je wywalały, a poza tym było ostrzeżenie, że jak bd leżały itemki na ziemi to HA zabierze NPC i słowa dotrzymał...

Nie ma się co czepiać...

Bywalec
Opublikowano

UP 100% racja nie czytają regulaminu to maja nauczke

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Mówcie co chcecie. Serwer jest spoko i administracja też. Tylko gracze nie szanują tego ,że GA/GM włożyli wkład w ten serwer.

Jeżeli zgadzasz się z ZangetsU058 *CENZURA* MU PLUSA!

Zapraszam jutro na serwa będzie mniej NEO! yea!

@Down

Jakoś płaczu na hamaku Płacz [OFF] był . Nikt nie narzekał.

Opublikowano

server wydaje sie fajny ale jeszcze nie zagrałem + dla admina ;D mam nadzieje ze bedzie on w najbliższym czasie

Ps. mpc ma źle godz Ustawioną bo 20:37 jest zmiana czasU w nocy ;p

Opublikowano

@UP

Wszedłem na serwa i panujący tam klimat mnie odrzucił. Jak mam polubić serwer gdzie nie moge wyjść z koła.. poza tym po co?.. npc też nie było.

Opublikowano

Serwer powinien się rozwijać a nie stać w miejscu. Eq mieli tylko ci co pograli a jak ktoś wszedł to nie mógł nic zrobić.

Żeby gm bił sie z ludźmi z serwera? Daj sobie może w navi 1000 um i wal jak lubisz.

Bywalec
Opublikowano

UP 100% racji no najlepiej skarge nie lubi serva to po co pisze zbędne komentarze

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

GA często nie ma ale serwer PRO

Bony np 23456k pz lub pm

10000 np inteligencji czy siły

DAJ + SIKA

fdc2f9ad435a4ac18df7871bcbaba3b8.0.gif

21reymysterio_sygnatura_.png

Zbieram Plusiki "+" Więc jeśli podobał Ci się Mój Post daj mi "+" Ciebie to nic nie kosztuje =]

Opublikowano

Zachwalałem server, jednak ktoś był na tyle miły, że zostałem wyrzucony 2 razy z sieci. Za nic... Cóż, straciliście w moich oczach ...

Bywalec
Opublikowano

UP

No sory ale jak są resety Hamachi zeby nie bylo smiecenia to co bys chcial gwiazdke z nieba?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

GA się poprawił ale są bardzo nie mili Gm-owie szczególne Grochu pytam się jak robic święty to on powiedział ze mam sobie dupę zrobić noob mowie CI Ga jeżeli chcesz dobry serw wywal go z temu ;/

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

To właśnie druga sprawa do której chciałbym się przyczepić. GM jest od pilnowania porządku / pomagania graczom. Jak o coś poprosiłem niejakiego Silv3ra, to napisał, "czy mógłbym do niego nie pisać w takich sprawach". A to jego obowiązek mi pomóc, ew. zwrócić uwagę. Po krótkiej konwersacji szanowny GM zaczął pisać po angielsku... Uczę się angielskiego od 1 kl. szkoły podstawowej, czyli ok. 10 lat. Niewiem, chciał mi czymś zainponować ? Po tym wszystkim żałośnie stwierdził, iż był to jego najgorszy dzień w życiu, i żebym więcej nie pisał... Nie mówiąc , że przyznał się do wieku lat 24... 2 porażką jest niejaki Edge. Gość daje bana za byle pierdnięcie. Jakiś tam dzieciak się źle odezwał do drugiego, i zaraz było "ooooooooooooo bendzie baniKK"... Nie mówiąc o ortografii naszych szanownych " pilnujących serwera". zarówno polskiej i angielskiej... Serwer dobry, ale Head Master / Ojciec Dyrektor powinien staranniej dobierać personel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...