Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jeste Sens....?Archer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!Zacząłem grać od wczoraj na s16 Archerem.Na razie mam tylko 11lvl,ale nie wiem czy jest sens robienia archera do expa.Poza tym jest to moja 1 postać na tym serwerze i nie wiem czy wyrobię się z kasą.Z dyni wypadł mi bodzio,ale nie wiem czy to wystarczy,żeby już nie mieć problemów z kasą i eq.Jeszcze na forum nie widziałem żadnego ciekawego poradnika opisującego exp archerem,zarabianie itd. od A do Z. Archerem zainteresowałem się oglądając filmy PanaZielonego.Mój idol xD

Dziękuję i Pozdrawiam

Opublikowano

Archer do Expa jest lipa , ale jezeli masz dobre eq i expisz z miecza to jeszcze nie jest tak zle. Mi Sie to znudzilo na 57 lv ;)

P.S jezeli chcesz poradnik o Archeru to pisz PW , chetnie napisze.

Opublikowano

Archerem jest trudno expić tak jak wyżej napisano. Najlepiej sprawuje się od 35 poziomu. Postaraj się zarobić na "Bestach" i na metinach. Na początku proś o expa (nie dosłownie), luruj na dzikusach, potem na BO. Zarobisz na tym trochę yang. Nazbierasz na Bojowca i go zrobisz o ile bd Cię stać. Potem z bojowcem jest o wiele łatwiej. Na Metiny z łuku bd strzelał +400 dmg.

Poradnik o archerze mogę napisać jak wrócę z cmentarza. Wtedy będziesz wiedział dokładnie co i jak. ; )

Pozdrawiam...

Jeśli uważasz, że zasłużyłem to daj mi + ...

Metin2.PL

Monastyr

Jinno

PiastGliwice

SuraWP

+1lv

Opublikowano

Oczywiscie mozesz dawac w eq pod hp nie pod def i od 50lev + expic v2 na poli ... z buffkiem oczywiscie, po grupce pojdzie spox tylko jelen sr 30 +

Dajcie - a ja wam 5 i + !

Opublikowano

Bodzio myślę, że około 10kk tak jak prawie na każdym serwerze. A yang przeznaczyć na jakąś dobra zbroje? Może jelonek ?

Jeśli uważasz, że zasłużyłem to daj mi + ...

Metin2.PL

Monastyr

Jinno

PiastGliwice

SuraWP

+1lv

Opublikowano

Jak sie umie to i archerem latwo expic. Na poczatku do 30 daggerem, pozniej reset. Problem w tym, ze trzeba miec duzo kasy na poli. Wtedy poli się robi G-P. Jak już zrobisz to pozostaje tylko jeden problem - marmurki.

Opublikowano

Mam 39 archera i wcale mi sie odbrze nie expi, tak jak kilka osob napisalo...

Zeby moj exp byl chociaz w polowie taki jak exp wojownika, musze wydac 2 razy wiecej na eq, ktore jest 2x ciezej dostac, niz eq na woja...

Ja do 20 lvl lurowalem na dzikusach, potem do 30 na bo, ze wzgledu na slabe eq bylo ciezko, ale jakos sie wyrabialem.

Potem siedzialem na prawde, bardzo duzo czasu na bestach, az dorobilem sie slabego fmsa+9, lwiej mrowki+9 z peknietymi kd i jakiegos przecietnego eq z bonami 500, 1000hp.

Zaleta archera jest cena ku, tyle co udalo m isie zaoszczedzic na powtarzalnym i ognistej w porownaniu do ku wojownikow, wydawalem na poli i instrukcje oswajania konia.

Mam tez buffka 37 lvl, blogo i pomoc M1 bez niego exp solo na bo, bylby katorga.

Opublikowano

Ja gram archerem mam 68 i ja ci powiem tak jak chcesz to oczywiscie graj archerem ale ja bym odradzał . archerem expi sie pod poli od 50 + na ks. poli i na marmury trzeba wydac naprawde sporo kasy jak chce ci sie tak expic i wywalac kase to ok ale ja sam nie wyrabiam na poli :D

e6f347deb9b7f.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...