Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Metina Z Allegro

Mroczny17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIEWYKRYWALNY!

100%

DZIAŁAJĄCY

BOT -> 3 tryby pracy!!

CZŁOWIEK (exp, drop, yang, lur), RYBAK (SKUTECZNE łowienie ryb), PBOT (WSPOMAGACZ DOPING -> potowanie, zbieranie dropu)...

Czym jest Metin boot ?

Nie zastanawiałeś się czasem dlaczego inne postaci maja taki duży level, kase, umiejetności itp, dlaczego kiedy tylko wejdziesz one ciągle siedzą na grze? Teraz juz nie musi to być tajemnicą. Oni, nieliczni korzystają z Naszego bota.

Mamy 3 tryby pracy bota:

1. Człowiek – Czyli gra za Nas, chodzi wykrywa potworki atakuje je, leczy się, ładuje magie, zbiera przedmioty i pieniądze, zwiedza świat, zbiera większy drop niż normalnie o 30% więcej, wstaje po zabiciu w ustalonym przez Nas wczesniej miejscu, ucieka po zabiciu by się podładować potem dopiero walczy, po rozłączeniu Internetu sam się zalogowywuje na konto…

2. Rybak – w trybie rybaka, jak sama nazwa mówi bot łowi wyłącznie ryby, ustawiamy czas po jakim od wyskoczenia rybki wyciągnąć wetke, i czas po jakim ja zarzucić już po złapaniu, skutecznie łowi ryby, w celu najwyższej skuteczności proszę o dopasowywanie czasu łapania, bawienie się z czasami daje najwyzszą skuteczność, standardowo proszę łowic na „17” od pojawienia się rybki (1 – 0,24 sek)

3. PotyBot – w opisanych powyżej trybach bot ingeruje we wszystko porostu jest samo wystarczalny, ale co jeśli chcesz Ty tez grac? Bot umozliwia Ci wspólną gre Razem z Nim, w tym trybie bot nie będzie ingerował w twoje ruchy poruszanie się atak itp., może być pomocny np. ładując Ci tylko miksturki zycia, miksturki magi, zbierając przedmioty pieniadze ze zweiksoznym dropem o 30%! Ty natomiast decydujesz w tym trybie gdzie bot ma się ruszac i co atakowac, wybierz tą opcję a bot będzie ładował tylko wybrane przez Ciebie elementy, magie zycie zbieral kase przedmioty oczywsicie jeżeli mu na to pozwolisz :P… mieszaj różne opcję i dostosuj bota pod siebie.

Przybliżając Nasz bot, to taki program który:

+ Nigdy się nie męczy

+ Bot działa na wszystkich serwerach!

+ wykrywa potworki automatycznei i je atakuje!, 4 poziomy wykrywania potowrkow,

od 1 (najdokladnijeszy lecz wolno mysli) do 4 (najszybciej wykrywa potworki zalecany)

+ automatyczne logowanie i wykrywanie rozłaczen, wszytkie serwery i kanały!

+ Gra za Ciebie w grze metin 2, Ty nic nie robisz !!

+ On zbiera przedmioty

+ On segreguje przedmioty

+ On zbiera pieniądze yangi!

+ Gotowy zawsze, kiedy tylko chcesz na ile tylko chcesz!

+ System inteligencji

+ Podróżowanie (tryb poszukiwacza, chodzi po całym świecie przechodzi przez terminale)

+ Zabijanie potworków, bosów i innych ustrojstw

+ Walka z wykorzystaniem magii, trików, bronia itp. itd.tworzy rożne fajne kombosy!

+ Podróżowanie po światach ;)

+ Szukanie i zbieranie przedmiotów oraz pieniędzy.

+ Ładowanie życia, kiedy to potrzebne! tak wiec nie traci się już czerwonych mikstur niepotrzebnie! Tak jak czasem walczymy i chcemy doładować to klikamy na hama doładowanie, A bot wykorzystuje je w przypadku kiedy życie spada poniżej poziomu średniego (System jest na tyle inteligentny ze sam wszytko wykrywa)

+ UWAGA! ;-) Bot Potrafi wstać po zabiciu!! ba i żeby tego było mało, bot gdy go zabija potwory przełącza się na tryb ucieczki na parenaście sekund w tym czasie sam sobie podładowywuje życie, magie, moce, eliksiry… + UWAGA! Bot sam po rozłączeniu wywaleniu z serwera, łączy się z nim ponownie, więc nawet jeśli masz problemy z Internetem to bot nie pozwoli by mu przerwać grę i sam się zaloguje! ;-) + UWAGA! Bot łowi też ryby i to naprawde!! srednio 4 na 5 ryb WYCIĄGA!!!

+ DODATKOWO dzięki ostatnim pracom nad 3 ręka! (zwiększa drop o 30%!) mamy szanse wyciągnąć coś naprawdę fajnego z potworków!!!!

tryb 3 ręka była testowana na grze metin 2 działa na POLSKIEJ wersji metina (nie testowano na newlongju, chiny i usa), drop faktycznie zwiększa się (zazwyczaj więcej yang lub przedmiotów)

+ Tryb PotyBot – może chcesz by bot nie ingerował w twoje ruchy poruszanie sie i atak ?, wybierz ta

opcje a bot bedzie ładował tylko wybrane przez Ciebie elementy, magie zycie zbieral kase przedmioty

oczywsicie jeżeli mu na to pozwolisz :P… mieszaj różne opcje i dostosuj bota pod siebie ;-_=)

BOOT bedzie taki jaki zechcesz!

wv3ck7.jpg

I tak bot jest z allegro i jest platny 10 zl za miesiac.

Wystraczy wpisac klucz produktu

94d7f253-97db21cf-77bc98d8-6f456a41-be943be4-a0a3b2e0-16059d78

Bot jest z allegro, calkowicie czysciutenski

Download:

http://hostuje.net/file.php?id=647391c66295ab3e6657ec41e71f1c07

scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=da5cf9957603984ca7ed9186935038bf89504c4b3cb3037804f8590038b554e4-1288571459

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

podaj link z allegro :D

juz sciagam i zobacze :s

to ma wiry

wykryl mi i teraz usunac nie moge zal ;d

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

No No Napracowales sie !!! + sie nalezy .. :D Program ladnie pracuje Poecam ale podobny do EM2

Daj + do jeden KLIK !!

Kocham +

Tańczący GIF !! Sexy Laska

k,MzU2MDg3ODksNzUyNTMz,f,FH_8a45gqE.jpg.gif

Opublikowano

Po pobraniu wyskakuje okineko FIle is corupted Pleas download again zaradzi ktos cos?

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Ja Ci nic nie udowodnię ;) po co ? Ja wiem swoje ty udowodnij, że to wirów nie ma a nie się pultasz po takim czymś staję się to coraz bardziej podejrzane ;)

Opublikowano

spokój Bot czysty skanowalem 3 antywirami bot nie ma wirosow poniewaz jest to tak zwany klikacz ktory jest popularnym botem w Grze Silkroad

A teraz Jest juz taki do Metina proste ktos sie postaral ;d

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Ja pobralem i mam error ;/

Files is coruptted ! Pleas download agin !

No wiem ze mam pobrac znow ale niewiem czemu tylko ja to ma ;/

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...