Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alteriwnet

briardzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem jak i wiele innych osób. Otóż chodzi o ten dziwny błąd który pojawia się od ostatnich kilku dni na alterze.

Wyczytalem tutaj na forum, że trzeba napisać posta i zrobiłem to. Podalem swoje ip i XUID. Otrzymałem wiadomość, że nie dostałem bana i że to jest zwykły błąd z kalkulacją XUID który wszyscy mają.

I tu pojawia się moje pytanie, jakim cudem gra teraz w altera ponad 6k osob skoro wszyscy maja blad z tym XUID?

Może ten błąd dotyczy niektórych osob (wybranych) na które Bóg nałożył łaskę w postaci odcięcie od mw2? Aa i jeszcze jedno, kiedy można się spodziewać naprawienia tego bugu? Bo ja wyczytałem, że już został naprawiony ale jednak duzo osob nadal ma to :D

Kocham hello kittyl!!!

2008.gif

Opublikowano

Skoro 6k ludzi gra w danej chwili, to nie każdy ma problem z kalkulacją XUID itp.

Masz rację pisząc, że błąd dotyczy tylko wybranej "losowo" grupy osób. Brawo dla Ciebie, że napisałeś na forum aIW zamieszczając opis problemu.

NTAuthority pracuje nad tym bugiem, ale trzeba pamiętać, że on także jest człowiekiem.

Ja obecnie mogę grać na Alterze i nie jestem pewny czy taki sposób byłby dobry, ale może warto by zrobić screenshota folderu z aIW i go wkleić, pokazując rozmiary wszystkich plików w głównym folderze (nie podfolderach).

Mógłbym wtedy wysłać prawidłowe pliki itp. Nie jestem przekonany, czy takie coś mogłoby zadziałać, ale warto spróbować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...