Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu Minie Do Cholery Kicka ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedość że mam kłopoty z włączaniem kompa to jeszcze metin mi sie je*ie... A więc załączam metina chce sie zalogować pisze bład podczas łaczenia... no to daje jeszcze raz znowu blad potem jeszcze raz i mnie zalogowało ok wybieram postać już sie loguje i gdy już widać mapke itd to mnie kicka.... Ale nie zawsze :| Potem znowu wpisuje pasy no i znowu błąd podczas łaczenia... wpisuje bele co no to wyskakuje ze zle pasy ok wpisuje swoje no i znowu blad... no i kolejny raz wpisuje pasy dobra weszlo loguje sie na postac pogram chwile i znowu kick.... CZemu kur**... Gram na czystym metku bez żadnych dmg ani tym podobne ;)

Czemu mnie kicka i why mam bład podczas łączenia sie z serverem ??? Czy może mi ktoś pomóc ??? :( (instalowalem na nowo metka ale to nie pomoglo...)

Opublikowano

Sciąg poprostu Moda ze strony www.metin2mod.tk i tam jest wspomniane o Hackshieldzie i pobierz go w wklej do folderu z metinem i moze nie bedzie logało!

Wspomniane jest tam o tym że jest mozliwe ze nie bedzie kickało!

Prosze o ++++++++++

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...