Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mozna Za To Bana Dostac?

Svardar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak gram na koncie normalnym i czasem na osobnym koncie uzywam gordona to moge dostac na to normalne konto bana za haki . Gram tylko jak gordon jest undetected

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Siema jak gram na koncie normalnym i czasem na osobnym koncie uzywam gordona to moge dostac na to normalne konto bana za haki . Gram tylko jak gordon jest undetected

Jeżeli bedziesz szaleć (telekill,opk itp. ) to na 65% dostaniesz bana (report). Ale jak będziesz używał np. wallhacka lub no spread,no recoil to nie powinieneś go dostać, no chyba, że ktoś nagra filmik i udowodni, że używasz tych opcji to możesz dostać bana

Opublikowano

Jeżeli będziesz szaleć na telekillu, to dostaniesz (tylko vipy potrafią w 100% zablokować logi, a nawet one nie zablokują screena).

Lol, czemu ja tego posta napiszę o 20:20 ?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli będziesz szaleć na telekillu, to dostaniesz (tylko vipy potrafią w 100% zablokować logi, a nawet one nie zablokują screena).

Lol, czemu ja tego posta napiszę o 20:20 ?

Serwer MPC nie ma przestawionej godziny

Z tego co wiem to Gordon tak samo jak VIpy nie jest injectowany lecz logowany przez stronę .

To raczej logów nie zostawia

Edytowane przez omekpall

9368_gold.png

Opublikowano

z tego co ja zrozumiałem z tego pytania/posta to:

1. ma 2 konta, do grania i do hackowania

2. na 1 nie hackuje a na drugim hackuje

3. pyta się czy jak szaleje na drugim to może dostać bana na pierwszym...

nie, nie możesz dostać bana, możesz dostać na tym koncie do czitów a na tym do grania nie, bo tam nie hackujesz...

shoob.png

Opublikowano

Za każdego hacka można dostać bana.

Aczkolwiek za Gordona i ViPy jest znacznie mniejsza szansa - bliska 0% jeżeli ktoś potrafi używać tych hacków.

Są one praktycznie niewykrywalne.

Opublikowano

z tego co ja zrozumiałem z tego pytania/posta to:

1. ma 2 konta, do grania i do hackowania

2. na 1 nie hackuje a na drugim hackuje

3. pyta się czy jak szaleje na drugim to może dostać bana na pierwszym...

nie, nie możesz dostać bana, możesz dostać na tym koncie do czitów a na tym do grania nie, bo tam nie hackujesz...

Zgadzam się z tobą oprócz z tym, że nie może dostać bana na to drugie konto... Może dostać bana i na to "uczciwe" konto jeżeli dostanie bana na ip.

Specjalista
Opublikowano

Zgadzam się z tobą oprócz z tym, że nie może dostać bana na to drugie konto... Może dostać bana i na to "uczciwe" konto jeżeli dostanie bana na ip.

Masz racje, jeżeli dostaniesz bana bo wykryjo u Cb GSSYS loader to tylko na to konto, a jeżeli za coś grubszego to na IP,

a najgożej mają Ci co mają radiowy i wszyscy mają te same IP, to wtedy sąsiad dostaje bana i ty też (te nowsze radiowe juz maja oddzielne IP)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)