Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi Do Minecraft Alpha

qps666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. WH

Stawiamy nad sobą 2 klocki żwirowe lub z piachu, tak aby nas zakryły. Wychodzimy z nich do połowy, tak, żeby nie migały zielone klocki. Następnie trzeba operować tak kamerą, aby było widać to co się dzieje za ścianą.

!Klocki które stawiamy nad sobą muszą się stykać z ścianą!

2. Niezniszczalne narzędzia

Grając na multi nie trzeba craftować nowych kilofów. Wystarczy że jak już będą na wyczerpaniu wyrzucimy je i weźmiemy. Ich HP odnowi się

3. SH

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - za free nie ma :D Jak się rozejdzie to będzie lipa

Bugi odkryte przeze mnie, dawać plusy :D

Jak czegoś nie rozumiecie to pisać.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

jeszcze taki bug

podczas spadania z wysokosci nacisnijcie przycisk kucania (shift) oraz otworzcie ekwipunek (i) teraz po uderzeniu o ziemie wasze hp nie zmaleje ^^

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

• 1 miesiąc temu...
Admin Cienia
Opublikowano

Pobrałem te paczkę z torrentów, nie da rady zeskanować bo ma rozmiar 40mb. Instrukcja w środku, a poszczególne pliki to sobie samemu możecie przeskanować. Nie testowałem, nie gram w to, szukałem i uploadowałem specjalnie dla was, nie wiem czy będzie działać i nie mogę zrozumieć zbytnio co to daje. :)

Link

http://www.speedyshare.com/files/25555436/minecraft.zip

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja znalazłem następny.

Jak w SMP skoczycie na (albo bedziecie chcieli przezkoczyć przez) płotek. To sie na nim zawiesicie, będzie was tak jakby lagowało. ;)

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...